Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

“ÇOK MAÇOYDU” Cabau sözlerini şöyle sürdürdü; “İlk zamanlar beni eve kilitlerdi. Biraz maço bir erkekti. “Benim eşime kimse bakamaz” diyordu. Ama artık 3 yıldır birlikteyiz ve her şey yoluna girdi.”

kramponda bile yolanthe yazıyor adam aşık beyler :lol:

Adam haklı ama.:asd:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
donjuan88 - 31.01.2013 11:54[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

arogones
dua.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Sevgili mertcan sözlerine katılıyorum ancak takım içerisinde bilmediğimiz birşeyler var.Terim hocam 2 kanattan gidiyor.

1.kanat Anadolu takımından topçuyu ısrarla aldırtıyor ama ne oluyorsa 2 gün sonra defterden siliyor [bkz yiğit sercan furkan ceyhun]Ayrıca ondan öncesinde gelenlerde de Yekta vb.

2.kanat yine ısrarla aldırdığı melo,hamit vede öz evladı emre.Her türlü arkalarında duruyor.

Melodaki huzursuzluk dorukta olmasına karşın.

İşte dediğim gibi bilemediğimiz konular yüzünden birşeyler dönüyor.

Yekta ;oynadıkça daha çok açılacak bir çocuk ki melodan çok daha iyi olacaktır.Ama maalesefki melo gidinceye kadar takımda yer yok ona.

Hoca oyuncu seçimi yaparken formayı vermek için kendisiyle olan diyaloglarına da bakıyor sanırım, defterden silinen adamlara bakınca genelde hocayla arasında belli bi mesafe olan bu dışarıdan bile belli olan adamlar.

Fener yönetimi ne yapacağını şaşırdı.

Bir yıldız daha transfer etsek Alex'i de geri çağırırlar :trollface:

serdar aziz için istanbulda ev bile tuttuğunu yazıyorlar

doğru mu bu?

Yekta Melo nun yerini kapatamaz NET

Arena Aslanı @ArenAslani

Fenerbahçe Efsanelerini Anıyor, projesi kapsamında gerçekleştirilen Emre ve Ziegler transferleri için teşekkürler.

Sözleşme imzalanmış dedikoduları vardı, bence de almaz ama belli de olmaz.

Yaşım oldu 29, benim bildiğim ManU böyle bir ismi hiç almadı daha önce. Yani bu profilde birini. O yüzden imkansız diyorum. Ancak 1-2 yıl içinde çok çok büyük işler yapacak öyle. Şu hali ile EPL'de 3-5 takım anca alır onu.

Aykut NET iyi kaleci.

5 yıldır gol yediğini görmedim :asd:

Yaşım oldu 29, benim bildiğim ManU böyle bir ismi hiç almadı daha önce. Yani bu profilde birini. O yüzden imkansız diyorum. Ancak 1-2 yıl içinde çok çok büyük işler yapacak öyle. Şu hali ile EPL'de 3-5 takım anca alır onu.

Şu haliyle tam Arsenal'lik adam aslında :D

Emre affedilmez işler yaptı - Futbol - Star Gazete

Angut kocamal: “Emre saha içerisinde çok agresif. Takım arkadaşlarıyla saha içerisindeki kavgaları ve saha dışındaki hareketleri affedilir türden değildi.

bakalim simdi buna ne kilif uyduracak... büyük ihtimalle: 3 temmuz dan beri yasadigimiz su sürecte....

Eski dost geri mi dönüyor?

Galatasaray'ın, sezon başında takımdan ayrılan Aykut Erçetin ile tekrar anlaştığı iddia ediliyor.

31 Ocak 2013 Perşembe - 11:55 DHA

Galatasaray'da Muslera'nın yedeğine takviye geldi! Sarı kırmızılı kulüp geçtiğimiz transfer döneminde sözleşme uzatmayıp, serbest bıraktığı Aykut Erçetin ile yeniden nikah tazeliyor. Muslera'nın birinci yedeği olan Ufuk Ceylan'ın formsuzluğu ve özel hayatındaki düzensizlik yüzünden gözden düşmesi, Galatasaray'da ikinci kaleciyi arayışını başlatmıştı. Teknik direktör Fatih Terim, kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in raporu üzerine ikinci kaleci için Aykut Erçetin'i yeniden göreve çağırdı.

Galatasaray'ın devre arası kampında hazırlık maçlarında şans bulan ancak bu şansı hiç de iyi kullanamayan Ufuk Ceylan tamamen gözden düşerken, Beşiktaş derbisinde Muslera'nın yedeği olarak Eray İşcan kulübede oturmuştu. Ancak Eray'ın da çok tecrübesiz oluşu göz önüne alınarak, Fatih Terim'in isteği üzerine Aykut Erçetin ile yeniden anlaşılmasına karar verildi. Aykut Erçetin geçtiğimiz transfer ayında serbest kalmış ancak hiçbir kulüple anlaşmayıp, sezonun ilk yarısını boş geçirmişti.

Aykut Erçetin - Futbol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt