Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaza Bırakmaları Bence Daha Iyı Aratransferde Kısıtlı Adamlar Ve Uçuk Paralar Dönüyor Yazın Seç Beğen Al Yaparsın Zaten Bu Kadro Bızı Rahat Şampiyon Yapar

zaten yabanci istemiyordun simdi alsaydik, bi turk olurdu rotasyon icin, olmayacaksa sezon sonu aliriz daha iyisini

okadar para verecegime alt yapıdan çıkartırım daha iyi. serdar aziz anca yedek olur zaten. emin ol gökhan zan bu sedardan daha iyi topçu.

şuanda doğru diyorsun serdar azizin performansı düşündürücü ama ağır bir sakatlıktan çıktı onuda hesaba katmak lazım genç oluşu toparlanabileceği anlamına geliyor ama şuanda sadece bizde alternatif olur ayrıca gokhan zan kısmınıa katılıyorum kupa maçlarında takımın en iyi isimlerindendi yani adam ses etmiyor forma verirsen giyiyor(elinden geleni yapıyor) ve yedek oturabilecek en kaliteli ve tecrübeli stoperlerden biri ama bazıları gönderecek listesine direk gokhan zan diyor halbuki eskisi kadar sakatlanmıyorda

Herkes aynını sölüyor ben de yorum yapmiyim diyorum. Saygi duymak lazım tabi ama benim hiç de ukde kalmadı.

Kendi evimizdeki maçlarda otobana çevirir, deplasmanda yürürdü. Bi kere bile şaşırtmazdı bizi. Bunun adı maç seçmektir. Maç seçen adam futbolcu da karakterden yoksundur. Gerisi de teferruattır.

İmza...

Amkspor ‏@Amkspor

SON DAKİKA: Batuhan Karadeniz bir sezon daha 3 farklı takımda oynayamayacağı için Madrid'den geri dönüyor.

o zaman elde kaldı yarım sezonu top oynamadan geçirecek çok tembel biri olduğu için antreman bile yapmaz bu ve kaybolur gider yazık ya Allah veriyor adama ama adam altın fırsatı kaçırdı tam işsiz ya 8taş onun için çok uğraştı ama kıymet bilmedi bu fırsat keşke başka gençlerede verilse

Amkspor ‏@Amkspor

SON DAKİKA: Batuhan Karadeniz bir sezonda 3 farklı takımda oynayamayacağı için Madrid'den geri dönüyor.

:Z3:

batuhan 3 farklı takımda oynayamıyorsa elazğın jervisi 4 farklı takımda nasıl oynuyor ?

BBytzQvCEAEx1zy.png:large

o zaman elde kaldı yarım sezonu top oynamadan geçirecek çok tembel biri olduğu için antreman bile yapmaz bu ve kaybolur gider yazık ya Allah veriyor adama ama adam altın fırsatı kaçırdı tam işsiz ya 8taş onun için çok uğraştı ama kıymet bilmedi bu fırsat keşke başka gençlerede verilse

zaten kariyeri 2 sene once bitmisti simdi tam bitmis iyi olmus sevindim, boyle hayirsiz topcular gitsin biraksinlar futbolu

okadar para verecegime alt yapıdan çıkartırım daha iyi. serdar aziz anca yedek olur zaten. emin ol gökhan zan bu sedardan daha iyi topçu.

Kazım + Baros'u veriyomuşuz diyolar eğer öyleyse bence ekonomik açıdan çok karlı bir iş yapmış oluruz, ha Serdar'dan bi yol olmaz o ayrı konu da,yine de 22 yaşında ya tutarsa deriz, işin ucunda Kazım'ı Baros'u kakalamak var Bursaya :D

Herkes aynını sölüyor ben de yorum yapmiyim diyorum. Saygi duymak lazım tabi ama benim hiç de ukde kalmadı.

Kendi evimizdeki maçlarda otobana çevirir, deplasmanda yürürdü. Bi kere bile şaşırtmazdı bizi. Bunun adı maç seçmektir. Maç seçen adam futbolcu da karakterden yoksundur. Gerisi de teferruattır.

söylediklerine hem fikirim . ne bilim at sahibine göremi kişnedi. FT elinde olsaydı yine böylemi olurdu acaba?

[TABLE="width: 1106"]

[TR]

[TD]Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1050, align: center"]

[TR="class: tableNormalYeni10, bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Ömer Eryilmaz

bu iki üye nerde ?

Mesajı Gönderen: Caner Keskin

Belhanda transferini yazmaya girmistim Sinan Engin geceden vermis duyumu.Bende iddiami arttirip Belhanda bize gelmezse bikini giyerim diyorum

Mesajı Gönderen: Agali34

Arkadaşlar belhanda gelmezse üyeliğimi silerim o kadar net konuşuyorum sadece sallayacağımıza geriye çekilip hamleyi görelim ....
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Altyapı diyince altyapıdaki solbek barış nasılki son günlerdeki performansı,onu koysak solbeke sırıtırmı ki?

hakan baltadan daha kötü olmaz abi:D bende hemen gelsin bek olsun demiyorum ama yavaş yavaş ısındıralım. semihi servet kırmızı görüp gökkhan zan sakatlanmasa belki hiç izleyemecektik. sol bek dedigin berk dimi. onun yaşı genç daha. 17 yaşında olabilir. paf takımdaki sol bek kim bilmiyorum. ben berki bekliyorum.:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt