Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Batuhan: Ya hocam, beni tesislerde görünce kafanı çeviriyorsun. Tek kelime etmiyorsun. Çıkıp medya karşısında kötülüyorsun. Buna ne hakkın var? İstemiyorsan yüzüme söyle. İki yüzlülük yapma..

Samet Aybaba: Ne dememi bekliyordun. Sana özel hoca (Haluk Duranoğlu) tuttum adam ol diye. Düzelirsin diye bekledim. Ne yaptın? Hiç... Şimdi hocanı da al git!

Batuhan: Ben giderim. On kez de geri giderim, yuvaya da dönerim. Ama sana bu gömlek 10 numara büyük geldi! Süren uzun değil kulübün önünden bile geçemezsin.

Samet Aybaba: Lan oğlum kapa çeneni ve yıkıl karşımdan! Artık seni buralarda görmek istemiyorum. Git yönetim ile konuş ne halin varsa gör.

Batuhan: Gidiyorum. Kapasiten bu işte. Derbiyi kaybedip oynamayan oyuncuyu suçlayıp, oynayan arkadaşları karalaman. Allah seni bildiği gibi yapsın.

Şimdi bu kadar konuşup :) 2 taraftan biri küfür etmemiş mi :D

Hayatta inanmam :asd:

Dainel Guiza : çağırırlarsa da gitmem ama insan bekliyor işte ...

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ne kadar "KUŞ" varmış bu forumda yav .

Bir an önce tuylerini koparmak lazım şuradan . :thumbup:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

images

hepsini avlayacağız ALLAH'ın izniyle :b5: :ayatollah:

Son Dakika:

Beckham PSG de!

Didier Drogba : "Eboue Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabeti anlattı Fenerbahçe klübünü tanımıyorum dedim oda kahkaha attı." :)

Sen bakma Bursanin istedigi paraya . 3 milyon euro + Caglar + kazim a biter bu is

Terim artık kazımı oynatmaz, çağlara bırşey demeye zaten gerek yok, umarım baros ta işin içindedir ama sanmam, baros+Kazım+çağlar+ 3 bile olur bence, hatta daha karlı olur.

Bu antudaki buraq kesin bizden :D

O buraq antulu. Antu modlarıyla birlikte maçlara gidiyor. Ona gsli diyen direk ceza alıyor:)

Bu arada ne istiyosunuz adamlardan? Banlatmaya mı çalışıyosunuz:) Burda da fenerliler var, direk caps alıp oraya koyuyolar:)

Eğer yapıcaksanız birşey fanatik fenerlileri kendinizmiş gibi isim verin banlasınlar:D

alaydık bi stoper ya. inşallah başımıza bi iş gelmez. dua edecez artık

Yalnız Angut Com Cafayı Yedi Duyumculara İlgili Cadı Avına Çıkmışlar İfşa Ediyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt