Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Sen yazdıgını anlamıyorsan benım uzun uzun ızah etmeme gerek yok..

Bu forumda sorun yaratacaksan her kelimeden alinacaksan kimse bişey yazmasın istersen , kuşlara laf atmış tabi 'KUŞ' Lara mi dokundu sadece anlamadım . :confused:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

BB7ct_ECQAA4Etc.jpg:large

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bu forumda sorun yaratacaksan her kelimeden alinacaksan kimse bişey yazmasın istersen , kuşlara laf atmış tabi 'KUŞ' Lara mi dokundu sadece anlamadım . :confused:

Angut kelimesini kullandı arkadaş ve beni de etkiliyor..

[h=5]Batuhan: Ya hocam, beni tesislerde görünce kafanı çeviriyorsun. Tek kelime etmiyorsun. Çıkıp medya karşısında kötülüyorsun. Buna ne hakkın var? İstemiyorsan yüzüme söyle. İki yüzlülük yapma..

Samet Aybaba: Ne dememi bekliyordun. Sana özel hoca (Haluk Duranoğlu) tuttum adam ol diye. Düzelirsin diye bekledim. Ne yaptın? Hiç... Şimdi hocanı da al git!

Batuhan: Ben giderim. On kez de geri giderim, yuvaya da dönerim. Ama sana bu gömlek 10 numara büyük geldi! Süren uzun değil kulübün önünden bile geçemezsin.

Samet Aybaba: Lan oğlum kapa çeneni ve yıkıl karşımdan! Artık seni buralarda görmek istemiyorum. Git yönetim ile konuş ne halin varsa gör.

Batuhan: Gidiyorum. Kapasiten bu işte. Derbiyi kaybedip oynamayan oyuncuyu suçlayıp, oynayan arkadaşları karalaman. Allah seni bildiği gibi yapsın.[/h]

Bana biraz kurgu gibi geldi kaynağını verebilir misin ? :o

[video=youtube;RUaNRMofAdo]https://www.youtube.com/watch?v=RUaNRMofAdo[/video]

DROGBA BİZİM OYUNCUMUZ

Çin ekibi Shanghai Shenhua, Galatasaray'ın Drogba transferi sonrası FIFA'ya gitmesini değerlendiren Aysal, "Doğal bir şey. Siz doğal vecibelerinizi kaybettiğiniz yani kontratınızdaki şartları yerine getirmediğiniz zaman bunu tekrar yakalamaya çalışırsınız. Burada yapılan şey de bu. Ama bu hiç şeyi değiştirmez. Drogba Galatasaray'ın oyuncusudur. Bu bizim beklediğimiz bir şeydi. Sürpriz olmadı" dedi.

Batuhan: Ya hocam, beni tesislerde görünce kafanı çeviriyorsun. Tek kelime etmiyorsun. Çıkıp medya karşısında kötülüyorsun. Buna ne hakkın var? İstemiyorsan yüzüme söyle. İki yüzlülük yapma..

Samet Aybaba: Ne dememi bekliyordun. Sana özel hoca (Haluk Duranoğlu) tuttum adam ol diye. Düzelirsin diye bekledim. Ne yaptın? Hiç... Şimdi hocanı da al git!

Batuhan: Ben giderim. On kez de geri giderim, yuvaya da dönerim. Ama sana bu gömlek 10 numara büyük geldi! Süren uzun değil kulübün önünden bile geçemezsin.

Samet Aybaba: Lan oğlum kapa çeneni ve yıkıl karşımdan! Artık seni buralarda görmek istemiyorum. Git yönetim ile konuş ne halin varsa gör.

Batuhan: Gidiyorum. Kapasiten bu işte. Derbiyi kaybedip oynamayan oyuncuyu suçlayıp, oynayan arkadaşları karalaman. Allah seni bildiği gibi yapsın.

Adam haklı. Keşke Batuhan bize gelse. Bu düşüncede olan bir çocuk akıllanır.

Ne kadar "KUŞ" varmış bu forumda yav .

Bir an önce tuylerini koparmak lazım şuradan . :thumbup:

Kazım geri döndüyse umarım şans bulur.

Aydın kazım geri dönmedi adı sadece takas olabilir vasfıyla geçiyor.Sözüm ona bursa kazım ve çağları istiyormuş.Doğru ise.

İsteyen takım para istemez verir Serdar Azizi batacha yı alır kazımı çağları baroşu gökhanı hakanı.:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt