Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ne aldıysan banada ver :D webo dedi ya la webo kim ya angut bile farkında burda bazı arkadaslar weboyu övüyor fenev weboyu alarak semihi kenara atmıştır(adam golleri sıraladı hırslı çalıskan yedekte ses etmez) harcadılar webo hep açık defansa karşı oynadı ve fenevde ilk 11 de oynamayacak bakalım biraz yedek kalsın toparlanabilecek mi göreceğiz bence transfer yapmak için yapılmıs bir transfer..

Kelimelerine dikkat edersen sevinirim...

Herkesin düşüncesi kendine..

Bana göre Webo Drogba ve Sow'dan sonra TR'de en beğendiğim 3. santrafordu..Fener'e gitti üzüldüm..

Cevap: Transfer Nöbeti

Bursadan Okan Deniz'i almak lazım..

Genç ve potansiyeli harika..

[video]www.youtube.com/watch?v=AJ_BG4lrgdg[/video]

İnter ve Fiorentina yetkilileri, "Meireles ile anlaştık. F.Bahçe ile görüşüyoruz" açıklaması yaptı.

bunlar bizim tranferlerden sonra kafayi yediler

takiminda drogba varken webonun ismini buraya yazmak ban cezasi gerektirmeli.

Şu 18' giremeyen,kiralık giden adamları keşke efektif hale getirebilsek.Abdülrahim albayrak Alper potuk işini bitirse 3-4 topçu versek,onlarda inat etmeseler.Bize inat eden takım dikiş tutmuyor:)bkz Kayseri.

Solbek bulabilsek yerli malı takasla gelse birde alperi aldıkmı değmeyin keyfimize.2 gün içinde olurmu dersiniz.Hayal ama inşallah gerçek olur.

3. Stoper Gokhan Zan , 4. stoper Hakan Balta olacagina Serdar Aziz gelsin mutlaka...

jlbks.jpg

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sen yazdıgını anlamıyorsan benım uzun uzun ızah etmeme gerek yok..

söylede yanlışımızı bilelim bir şey mi dedik hayır senin düşüncen çok saçma yok senin yorumların gereksiz tarzı bir şey mi dedik kendine gel bence sen sözlerine dikkat et ben de sadece görüşümü belirttim(incitmeden saygsızlık etmeden)

[h=5]Batuhan: Ya hocam, beni tesislerde görünce kafanı çeviriyorsun. Tek kelime etmiyorsun. Çıkıp medya karşısında kötülüyorsun. Buna ne hakkın var? İstemiyorsan yüzüme söyle. İki yüzlülük yapma..

Samet Aybaba: Ne dememi bekliyordun. Sana özel hoca (Haluk Duranoğlu) tuttum adam ol diye. Düzelirsin diye bekledim. Ne yaptın? Hiç... Şimdi hocanı da al git!

Batuhan: Ben giderim. On kez de geri giderim, yuvaya da dönerim. Ama sana bu gömlek 10 numara büyük geldi! Süren uzun değil kulübün önünden bile geçemezsin.

Samet Aybaba: Lan oğlum kapa çeneni ve yıkıl karşımdan! Artık seni buralarda görmek istemiyorum. Git yönetim ile konuş ne halin varsa gör.

Batuhan: Gidiyorum. Kapasiten bu işte. Derbiyi kaybedip oynamayan oyuncuyu suçlayıp, oynayan arkadaşları karalaman. Allah seni bildiği gibi yapsın.[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt