Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O halde yetiştirip koyacaksın :) Altyapıdan 10 yılda 2-3 tane adam çıkarıyorsan katlanacaksın 7.5m€'lara da 10m€'lara da.

Fatih Hoca' dan başka o işler ile uğraşan adam olmadığı için 10 yılda 2-3 tane çıkar.

şu anda Müfit Hoca alt yapı için yetenekli oyuncular topluyor Türkiye' de zaten Fatih Hoca' nın talimatıyla.

Antalya' da verdiği demeçte transferden bahsetmişti, izlediğimiz oyuncular hakkında konuştuk gibi sözler sarf etmişti.

Hepimiz A takım için diye düşünmüştük ama şu anda yaptığımız transferler ve Müfit Hoca' nın alt yapı sorumlusu olması beni bu yönde düşünmeye itti

Fatih Hoca' dan başka o işler ile uğraşan adam olmadığı için 10 yılda 2-3 tane çıkar.

şu anda Müfit Hoca alt yapı için yetenekli oyuncular topluyor Türkiye' de zaten Fatih Hoca' nın talimatıyla.

Antalya' da verdiği demeçte transferden bahsetmişti, izlediğimiz oyuncular hakkında konuştuk gibi sözler sarf etmişti.

Hepimiz A takım için diye düşünmüştük ama şu anda yaptığımız transferler ve Müfit Hoca' nın alt yapı sorumlusu olması beni bu yönde düşünmeye itti

Umarım yakın zamanda bi Semih daha çıkarırız altyapıdan da kurtuluruz o paraları sokağa atmaktan.

serdar aziz kesinlikle alinmamali, o dedikleri fiyata asla olmaz o is. en kötü Yalçın Ayhan transfer edilmeli, büyüklere karsi bile siritmayan bir adam, duvar gibi. en kötü yarim sene idare eder ligde, gökhan zan'dan bin kat iyidir. 2-3 sezondur zaten oynamayan gökhan zan iyice paslandi.

Başkanın Hamburgdaki açıklamasından sonra Willy the Boly the Puh gelir diyorum :D

yillardir su takima alt yapidan ne bir sag bek ne bir sol bek ne bir forvet cikaramadik.kimse kimseyi kandirmasin o alt yapi bi halta yaradigi yok bu kafaylada ilerdede ordan bi halt olmaz

emanuelson --->> fulham :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Forvet arkası Sneijder'ın istediği yer değil mi?

Sneijder mı? Bizde değil mi? :D:D:D:D:D

Yok abi tabiki forvet arkasında oynamak Sneijder'in istediği mevki, bunu ona Terim'in söyledğini ifade eden bir açıklama vardı o haberde onu belirtmek için söyledim:)

Sabahta paylaşmıştım. Yine paylaşıyorum. Elimizdekilerin kıymetini bilelim.

[video=youtube;fNsyGaIA7O8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fNsyGaIA7O8[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt