Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

"Hapisten çıkan Aziz Yıldırım,eski ekibi tekrar topluyor"

kulübün anahtarini sizlere verseler 3.gün batirirsiniz takimi, serdar aziz 7.5, alper potuk 10, sercan sararer 3, gökhan töre 3 derken batirirsiniz.

o fiyatlara ben adam almam bu ligden, anadolu takimlarinda oynayan yerlilerin hicbirisi 3 milyondan fazla etmez. serdar aziz rezili ibo öztürk ile oynuyor, hep siritiyor, 32'lik ibo bile daha iyi stoper.

bosuna para sacmaya kalkmayin. sezon sonu paraya kiyilip serdar tasci transfer edilmeli. paran yoksa da gökhan zan'la devam edemezsin 3.stoper olarak.

yalcin ayhan'in oynadigi takimlara kac senedir yeniliyoruz zaten, adam gibi pozisyon bile bulmuyoruz adam gayet iyi bi stoper neden begenilmez anlamam.

son transferlerden sonra gözünüz iyice yükseklerde, kimse de sormuyor ki öyle yerli var da biz mi almiyoruz diye ? ne toprak ne tasci devre arasi transfer edemezsin, hala bunu anlamamkta israr edenler var.

:confused:

Transfer döneminin kazananları; 1) Galatasaray 2) Digiturk 3) Biblo satan mağazalar :D

Gaza geldik artik... Messi GE LE CEK bu aksam Istanbula

Kolo Toure, düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Galatasaray'a transferi konusunda Toure, "Şu anda kesin bir şey yok. Afrika Kupası için mücadele veriyorum. Lütfen menajerimle konuşarak son durumu ondan öğrenin" dedi.

1 gün kala böyle cevap verdiğine göre bir şeyler var.... Yarına açıklanır umarım...

kulübün anahtarini sizlere verseler 3.gün batirirsiniz takimi, serdar aziz 7.5, alper potuk 10, sercan sararer 3, gökhan töre 3 derken batirirsiniz.

o fiyatlara ben adam almam bu ligden, anadolu takimlarinda oynayan yerlilerin hicbirisi 3 milyondan fazla etmez. serdar aziz rezili ibo öztürk ile oynuyor, hep siritiyor, 32'lik ibo bile daha iyi stoper.

bosuna para sacmaya kalkmayin. sezon sonu paraya kiyilip serdar tasci transfer edilmeli. paran yoksa da gökhan zan'la devam edemezsin 3.stoper olarak.

yalcin ayhan'in oynadigi takimlara kac senedir yeniliyoruz zaten, adam gibi pozisyon bile bulmuyoruz adam gayet iyi bi stoper neden begenilmez anlamam.

son transferlerden sonra gözünüz iyice yükseklerde, kimse de sormuyor ki öyle yerli var da biz mi almiyoruz diye ? ne toprak ne tasci devre arasi transfer edemezsin, hala bunu anlamamkta israr edenler var.

arkadasim yazdigim mesaji ustune alman güzel olmus,ben hicbirzaman s.aziz falan gelsin demedim,aksine turkiyeden anadolu takimlarindan mumkunse hicbir futbolcu alinmasin dedim burda defalarca,bilip bilmeden konusuyorsun.asil klübü senin ve a.polatin ortak futbol mantigi batirdi.kazmalari takima doldurarak bizi ne hale getirdiler,sen hala yalcin ayhan diyorsun.bunu baska yerde deme adama gülerler.onun icin bu takima illa israrla yalcin ayhan gelsin diyen biriyle futbol tartisacak halim yok

Sneijder Ingiltere'de oynamak istiyormus, gelsin burada Kral olsun iste. Yolanthe Yenge'de GSTV'ye ciksin öpücükler göndersin, ev bulana kadar Bogaz'da bi otel'de kalirlar, deniz manzarali...

bence fatih terim asla 2 forvetten vazgeçmez...tek forvetle başarılı olamıyoruz...ofansif futbol her zaman takımımıza daha çok yaradı...drogba burak ikilisi oynar diyorum ben

Kolo Toure, düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Galatasaray'a transferi konusunda Toure, "Şu anda kesin bir şey yok. Afrika Kupası için mücadele veriyorum. Lütfen menajerimle konuşarak son durumu ondan öğrenin" dedi.

1 gün kala böyle cevap verdiğine göre bir şeyler var.... Yarına açıklanır umarım...

Fildişi maçında çok hatalar yaptı

Bursaspor tv kaptanları Ömer Erdoğan konuşuyor bizim maça çok asılacaklarmış taraftardan destek bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt