Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kolo Toure'yi alırsak büyük bir yanlış yapmış oluruz. En son maçında gördüğüm kadarıyla eski formundan çok uzakta.

Türk Liginde, Drogba nin Formasi koy yesil saha'ya , sadece forma 2 gol atar.

bence fatih terim asla 2 forvetten vazgeçmez...tek forvetle başarılı olamıyoruz...ofansif futbol her zaman takımımıza daha çok yaradı...drogba burak ikilisi oynar diyorum ben

forvette drogba varken hicbir zaman tek forvet oynuyoruz diyemeyiz.drogba norma stanndartlarda 3 forvete esdegerdir zaten

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea, yıldız orta saha oyuncusu Marouane Fellaini için Everton'a 27 milyon euroluk bir teklif yaptı. Ada'da çok sıcak gelişmeler yaşanıyor....

Kolo Toure iyi adamdir. Bir Maca bakip yargilama ayip olur.

Kolo Toure'yi bir tek ben mi bu kadar cok istiyorum yahu...

yargilamak değil, Fildişi maçında pozisyon alma konusunda bile sıkıntılar yaşadı. o diri, güçlü Toure yoktu orada.

stoper transferi filan beklemeyin..

baros gönderirsek bu bile yeter..

Kolo Toure gelirse bence de öyle abartilacak bir transfer olmaz, son derece vasat durumda, 1 gün kala hala transfer olmadi. Gecmisini degerlendirerek herkes istiyor da gelirse ekstra bir katki saglayacagini düsünüyorum. Bizim istedigimiz oyuncular simdi transfer edilebilecek oyuncular degil (Tasci-Toprak) bu yüzden ancak maliyeti az, makul bir yedek bulunursa transfer edilmelidir. Bosu bosuna maddi yüke girmeye gerek yok son gün.

fb_anderson.jpg

fbnin sneijder ile drogbaya yanıtı :b5:

Transfer Nöbeti

bence fatih terim asla 2 forvetten vazgeçmez...tek forvetle başarılı olamıyoruz...ofansif futbol her zaman takımımıza daha çok yaradı...drogba burak ikilisi oynar diyorum ben

Beni Terim'in bu taktikle oynacağıma inancım, 96-00 yılları arasındaki taktikten kaynaklanıyor en çok...

Hakan'ın yerine Drogba, Arif'in yerine Burak cuk oturuyor, Drogba'nın fiziksel gücünü kaybetmediğini varsayarsak.

Sneijder de Hagı kadar çalım atabilen bir adam olmasa da, onu kadar iyi pasları ve defansa çok yardım eden bir 10 numara olmasıyla bu kaybe telafi eder diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt