Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

stopere de yalcin ayhan'i geri getirdik mi tamamdir.

aykuta ufuktan daha çok güvenirim. ufuk yüzünden bursa maçında wedersonda yedigi gol yüzünde elimi incittim. kılım bu adama.:D

Yok zaten Ufuk'a hayatta güvenmem de, şu saatten sonra Aykut'u da getirmenin mantığını çözemedim..Dua edelim de Muslera'ya bişey olmasın yani :D

abiler bi tek bende mi portal hala sneijder 3.5 yıllık imzaladı diyor ?

Eğer Ufuk gitmezse Aykut transferinin hiç bir bahanesi olamaz bence .

Ha Muslera cezalı olsa 6 aydır boş gezen Aykut'a güvenebiliriz yani? Gerçi 9 sezon oynadığı halde güvenemedik ya hadi neyse..

Ne yapalim kardes? Casillas´i mi alalim Allah askina? Nolur nolmaz diye almislar iste.

Yönetime saydiralim mi simdi Aykut icin?:) Transfer gözüyle bile bakmiyorum.

Dursun orda iste. Ellerini acmadan kalede dikilse bile Ufuk´tan iyidir Aykut

6 aydır boştaydı. Ufuk ya da Eray'dan daha fazla verimli olamaz bence. Göbek bile yapmıştır. Ufuk'u falan mı vericez acaba birine ?

4 ay Sneijder ve Drogba ile aynı yerde antrenman yapacak , hiç maç yapmadan 200.000 TL para kazanacak :asd:

ne ballı adammış arkadaş

ufuk takasa gider inşallah,serdar aziz 11 için değil 18 e gelsin sakatlık falan bi stoper lazım.

Yok zaten Ufuk'a hayatta güvenmem de, şu saatten sonra Aykut'u da getirmenin mantığını çözemedim..Dua edelim de Muslera'ya bişey olmasın yani :D

bişey farketmiyorki. aykut biraz daha iyi ufuktan en azından. kiralıkmış galiba. seneye hem sinan bolatı hem onuru alalım.:D

serdar aziz veya birisi gelecek kesin ufuk takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt