Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 haftadir mutluluktan ucuyoruz. Saydirmayi özlemisiz anlasilan. Hücuuuuuuuuuuuum

yapam renktaş ne vefa borcu adam galatasarayda oldugundan beri yattıgı yerde para kazanıyor sen vefa borcu diyorsun karın toklugu yarım sezon için 200 bin tl mi

ya 200 bin tl kazanıyorda adam 3 sene sonra emekli olacak hayatı boyunca kazanmıcak bir daha futbolculuk başka meslekler gibi değil.

Ne yani satın alınan 10.000 Drogba forması Aykut'un cebinemi gitcek? :D

abartmayın beyler drogba sneijderi fenev getirmedi GALATASARAY getirdi aykut ufuktan çok daha iyi kaleci eraydan da daha tecrübeli hemen satış koymayın adam yarım dönem yoktu zaten ve bir açıklaması vardı 1 ay önce hala idmanımı yapıyorum demişti TAFFİ uygun görmüş imparator onaylamış yorumlara bak hele :D

Transfer Nöbeti

90 tl yıllık benim bildiğim

Bizim şirket yöneticilerinin habire ha dergi satmaya çalışmalarının anlamı nedir hiç mana veremiyorum.

Senelik 90TL alıyorsun, bir forma 110TL...

Sen önce adam gibi Galatasaray ürünleri çıkar. Nike'ın yapmadığı ürünlerin tasarımı da, kalitesi de rezalet tam anlamıyla.

4-5 ay önce siyah bir tshirt almıştım, ilk giyişimde kollarındaki dikişler sökülmeye başladı. Bunun gibi sürüyle örnek var.

Sürüyle pazarlamacı tutup telefonla dergi satmaya uğraşacağına, adam gibi tekstil işine gir, kaliteli ürünlerle, taraftarına takışır ürünler yap, her sezon sat...

duyumla muyumla işim olmaz ama Eray yarın PTT 1. Lige kiralanabilir...Adı geçen takım G.Antep Belediye

Aykut Erçetin Transferinden sonra biz..

391291_500758399962799_2065395625_n.jpg

Ufuk+Cerez verelim, Alalim S. Azizi

Ne yapalim kardes? Casillas´i mi alalim Allah askina? Nolur nolmaz diye almislar iste.

Yönetime saydiralim mi simdi Aykut icin?:) Transfer gözüyle bile bakmiyorum.

Dursun orda iste. Ellerini acmadan kalede dikilse bile Ufuk´tan iyidir Aykut

Ya bana kalsa ne Aykut ne başka kaleci gelsin, bence son derece gereksiz bi hamle ama yapcak bişey yok tabi..Benim tek dileğim Muslera'ya bişey olmasın yoksa Ufuk'un da Aykut'unda gözümde farkı yok,ikisinden de yol olmaz

Sneijder, Drogba dan sonra Aykut kesmez beni. Casillas madem gözden düsmüs... onu almamiz lazimdi yedek kaleci olarak.

Vizyon nekadar cabuk düsdü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt