Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rusya Premier Ligi takımlarından Anzhi Makhachkala, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldız hücum oyuncusu Willian için 40 milyon euroluk bir teklifte bulundu. (Sky Sports)

ne para var adamlarda be.süper futbolcu takımımızda en çok görmek istediğim oyunculardan.bu anzhinin sahibi kimdir

Transfer Nöbeti

Valla Volkan'dan sonra da Mert var, o da fena değil gibi..Bi 10 yılı daha kurtarırlar muhtemelen

Daha pek bişey anlamadım Mert'den, ama bizim bu zinciri Onur'u alıp kırmamız lazım. Yaşı da genç, Taffarel'in elinde süper kaleci olur Onur. En büyük eksiği oyun kuramaması uzun toplarla, Taffarel'in uzmanlık alanı :)

AMBao.png

iyiyiz iyi

Hiç maça çıkma bence.Diğer takımın 3 puanı hayılrı olsun şimdiden :asd:

Nostalji yapıyoruz lig olarak maşallah.

ne para var adamlarda be.süper futbolcu takımımızda en çok görmek istediğim oyunculardan.bu anzhinin sahibi kimdir

Cecen lider Kadirov diye rus destekli bi mafya babasi kilikli herif.Yakinda Cecenler kellesini alir ama onun cok simarik bi herif halki savasta olurken herif alemlerde takiliyor..

Bu transferlerden benim anladığım;

Drogba ve Sneijder'li bir ligde oynamak istemeleri, kariyerleri boyunca kaç kere olur:confused:

oglum tam bit pazari

sınejderin 2,3 haftasonu mekanda harcıyacağı paraya gelmiş aykut ona bile laf ediyorlar bazıları adaletten bahsetmiş! yılda 15 trilyon para alan sınejder var helali hoş olsun keza drogba bu oyuncular kazanıcak tabi bu paraları! ama burda 200 bin tl haksızlık dunyanın adaleti yok diyorlarya hakikatten komedi gssözlukte okudum bu tip düşünen insanlar adamı askeri ücret ve akbil parasına oynuyacaktı öğle yemeğinide sefer tasıyla getirsin madem!

Bizim şirket yöneticilerinin habire ha dergi satmaya çalışmalarının anlamı nedir hiç mana veremiyorum.

Senelik 90TL alıyorsun, bir forma 110TL...

Sen önce adam gibi Galatasaray ürünleri çıkar. Nike'ın yapmadığı ürünlerin tasarımı da, kalitesi de rezalet tam anlamıyla.

4-5 ay önce siyah bir tshirt almıştım, ilk giyişimde kollarındaki dikişler sökülmeye başladı. Bunun gibi sürüyle örnek var.

Sürüyle pazarlamacı tutup telefonla dergi satmaya uğraşacağına, adam gibi tekstil işine gir, kaliteli ürünlerle, taraftarına takışır ürünler yap, her sezon sat...

satlan ürünler 1 sezonluk oldugu icin sökülüyor. yani bidaki sezon bidaha alman icin bir yöntem :) Saka bi yana ,gercek payida varsa bu sakanin icinde, yazdiklarina katiliyorum. Aldigim formalari giymiyorum . müzede gibi gizliyoruz resmen :D

Banada 150 milyar versinler 6 aylığına bende 3. kaleci olurum.

Valla bana asgari ücret + sigorta + yemek + yol versinler yeter, bende 3.kaleci olurum,sıkıntı değil,hem de kulüp fazla masrafa girmemiş olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt