Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sağlık Bakanlığı eczanelere bir yazı göndererek;ASPİRİN yerine FENERPİRİN satılmasını önermiş.

o kadar Avrupai transfer yaptık ,son anda türklüğümüz ağır bastı türk işi transfer aykutu patlattık.içimizdeki sese karşı koymak zor :)

Maddi krizdeki BJK Niang'ı getiriyor, FB 3 milyona Webo'yu alıyor:lol:

Beyler yabancılar andre santos Türkiyeye gidiyo diyolar ya Bize ya 7eneve diyolar.

Antu.com Cep Forumları

okudunuz mu bilmiyorum ama Fener & Senijder iddaso çıktığında Angutların yaptığı yorumlara bakın tam komedi :) :) Kendisini kesenler bile var :)

hahah biraz okudumda Sneijder'le adımızın ilk anılmaya başladığı zamanlar mükemmel :asd:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
izmirsarisi - 08.01.2013 08:48[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: Calipso:cLink:2639206

İhtimal vermiyorum fakat bu adam 6s ye giderse bu transfer Hamite benzemez yönetim Fenerbahçe taraftarına bunun hesabını zor verir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Endişe etme renkdaş. Kediler hayal görüyor‚
lol.gif
adam yıllık 6milyon alıyor. Bırak son güne kadar ha geldi ha gelecek diye F5 manyağı olsunlar. Yatalım kalkalım Aziz başkanımıza dua edelim‚ devre arasında tırınk diye oyuncuya verilecekle beraber 13-15 milyon masaya koyabiliyoruz. Kedilerin böyle bir transfer yapabilmesi için 3 tane daha 3 temmuz lazım. Yani o iş yaş
lol.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Santos doğruysa Galatasaraydır.Adamlar ziehgleri aldılar.

Adriano, Mersin le anlasmis diyorlar twitter de :asd:

Yalnız Riera bildiğin kimlik kazandı takımda ilk geldiği zaman açıkta oynarken bir ruhsuz isteksiz geliyordu ne hikmetse adam sol beke geçti bir mücadele gücü,hırs,azim ve çalışma aşkı filan geldi sanki belli ediyor istediğini en azından ve ofansif yönden çok katkısı oldu bize bek olarak oynaması defansif açıdan bir kaç hatası olsada kaderimizi değiştirecek bir hata yapmadı şu ana kadar inşallahta yapmaz ben sol bek alınmamasını mantıklı buluyorum şu an için.

WEBO fenerbahcede.!

vay be bende avrupadayim hemde doguma büyümeli. bayada geziyorum isimden dolayi ama simdiye kadar bir tane dernek göremedim acikcasi. Avrupada futbol icinden gelenler yada daha dogrusu futbol ile ilgilen insanlar f7 yi bilirler ama pek de iyi bilmezler . carlosdan anelkadan daha cok bu 3 temmuz olayindan biliyorlar :D

once rakibe saygi duyun cocuk gibi f7 yazmanin anlami ne fenerbahce yada fb yazsaniz ne olur ?

Ziegler'i kiralamışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt