Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

devre arası bunu yapan baska klup yok desem abartmıs olmam dunyada

hem sneıjder hem drogba

Aynen, bende bunu demek istiyorum, daha fazla seyler beklemek taraftar'a yakismaz simdilik.

Takima form tutarsalar 4-5 evel birden atlatacak oyuncular geldi, dedigim gibi, yeter ve artarda.

Aferin hacı.Geç oldu ama güzel oldu.Yazarken biraz dikkatli ve sakin yazalım.

Santos çok yetenekli adam ama şu an için gereksiz.

beleşoğlu geldi diye kutlamalara başlamı ezikler.:D Havalimanına gitmişler.:asd:

Ynt: Transfer Nöbeti

Fenev taraftari emreyi karsilamaya gidiyormus:D:D:D

kesin sol bek alıcaksak santos iyi bence

almıycaksak bende rierayı seviyorum ve memnunum zaten gerek yok

SOL BEK ALMAK KAFAYA KOYULDYSA DİYE paylastım yani ama sen haklsın renktas :asd:

Şaka bir yana, Santos'un hucüm yönü gayet iyi, ayaklarınada hakim. Riera'da azımsanmayacak derece de klas bir oyuncu.

Ama Riera'daki eksik gördüğümüz şey defansif açıdan yetersiz oluşudur, Santos da defansif açıdan çok iyi değil. Yaşı da belli, o yüzden bence gereksiz olur.

Ben bu santos neden sol açık olmamış onu hiç anlamam zaten.

trt3 ü izliyordum daha yeni bitane ..... var 35lik '' DRAGBA '' mı 32 lik ''Emre '' mi allah askına yapmayın falan Sneijder Emreden daha az verimli olur falan diyo allahım of neydi günahımız bide TRT yani türkiyenin kanalı

Aynen, bende bunu demek istiyorum, daha fazla seyler beklemek taraftar'a yakismaz simdilik.

Takima form tutarsalar 4-5 evel birden atlatacak oyuncular geldi, dedigim gibi, yeter ve artarda.

izledınmı dün drogba reısın resıtalını adam butun hacva toplarını alıyor veıstedıgı yere ındırıyor

bu burak ne sanslı adam ya yanında drogba arkasında selcuk ve sneıjder olacak

Andre Santos nerden çıktı bunu açıklayın bana ?

biryerden ciktigi yok renktas. arsenal, malaga'dan monreal'i transfer etmis. bizimkilerde dogal olarak baglanti kuruyolar. birde bi saat once brezilyali tweetci, andre santos turkiye'ye geri donebilir mesaji vermisti. pekte guvenilir degildi ama kendisi. yok yani bisey. :)

598803_501875733198188_1142939788_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt