Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

footbaLLove ‏@footbaLLove

Shakhtar forması giyen Willian, 35 milyon euroya Anzhi'ye gidiyor.

Paraya bak.

Ben gercekten bir Willian hayraniyim, cok begenirim kendisini. Ama eger giderse benim icin bitmis olur. Yapmasin, yazik etmesin kendine, Hulk'un durumu ortada.

Bizimle hic alakasi olmadigi halde cok ama cok üzülürüm.

Shakhtar Donetsk Teknik Direktör Mirce Lucescu, golcü oyuncuları Willian'ın 35 milyon euro karşılığında Anzhi'ye transfer olacağını doğruladı.

Bu Anzhi'de çok oldu ya. Transfer piyasasını alt üst ettiler Araplarla Ruslar.

seneye ribery gelecek bu eski futbolcu furyası yüzünden:asd:

598899_531324950246271_15499202_n.jpg

Umarim petrolları biter.

Para basmayı iyi biliyorlar :)

gec cevap yaziyorum cünkü simdi yeni girdim foruma. f77777777 in avukatligini yapacaksan devam böyle. saygiyi saygi duyulacak kisilere kurumlara ve sayre gösterilir ama hem Atamiza zamaninda suikasta bulunan bir baskana nede tüm dünyaya hem Türk futbolumuzu hemde genel imaj bakis acisini yerlerde süründeren bir kuruma ben f7 demisim cok az bile. forumda ceza yemecemi bilmesem cok sert daha yazardim aslinda ama ya neyse. bayadir senin yazdiklarini takip ediyorum. sende bir kus havasi var sanki. ha kus ola bilirsin umrumda degil ama burda o cok saygi duymani beklediginin kurumu burda savunamasin öyle . savunacak yer angut tarafidir. Saygu kelimesini bidaha kunlanmayi isteyeceksen bir iyi düsün ve öyle COCUK ca millete laf sokayim yarisinda bulunma lütfen.

images

[video=youtube;GZSnBGwqSP0]https://www.youtube.com/watch?v=GZSnBGwqSP0[/video]

Beyler sneijder nasıl okunur aydınlanalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt