Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gibi gorunuyor deme cunku oyle olmaz, buna alistirma kendini.. Bak 4 maci bilerek verdiler, yarin 2 maca inecek guya bize kiyak gecmis olacaklar.. Halbuki adam tukurmedi bile cezanin kalkmasi lazim.. Onun disinda ayip oluyor.. Bebe mebe, ben sana pasiflesmeyin diyorum sen gibi gorunuyor dedigin an Melo'nun 4 mac cezasini kabullendin anlamina gelir ha inerse amenna diyorsun.. Ama olay oyle degil iste o yan hakem gaza gelip kirmizi gostertti 1 gram tukuruk yok 4 mac verdiler!! Bunu anlatmaya calisiyoruz..

AslOlanGalatasaray'dir

1 mac olmazi gerekiyor. sari kartlik hareket olarak göre bilirsin .1 sari kartanda cezali duruma düsecekdi melo yani 1mac. asil cezayi ama orda oguzhana verilmesi gerekiyor aldatmadan.

ziegler transferi leş bir numarası yok elemanın ağlamak dışında ayrıca ilerde caner oynayacak mecbur caner akar :D

emre beleşoğlu malumunuz zaten 1 maç oynar 3 maç sakat oynadığı maçlarda ona karşı oynayan agresif olursa etkili olur çivi çiviyi söker hesabı

webo dersen sow sakatken oynar sowdan pek artısıda yok eksiği var tam tersi

Şimdi bu Fb transfer mi yapmış oldu? Benim anladığım Emre ve Ziegler'i 6 aylığına Erasmus'a göndermişler..Zaten şu adamları alman için oturup kafa patlatmana bile gerek yok,hatta üzerinde bile çalışma yapmana gerek yok. Yarın yine bizim medya akıl dolu transferler demeye başlar..En başta Mehmet Demirkol demiş zaten.

Adamlar Emre'yi karşılıyorlar üstüne bize küfür ediyorlar vallaha kafa yok bunlarda.

ulan emremi geldi messimi geldi anlamadım:D rezillige bak. hava limanında kucakta götürcekler adam nerdeyse.

beylerrrrrr dünyaca ünlü yıldız emre beleşoğlu istanbula geldi :troll:

Transfer Nöbeti

Yazdığın ilk mesajı oku önce, saygısızlığın daniskasını orada göreceksin.

Goster bakiyim neresi saygisizmis? - Bebe diyen sensin (beni tanimiyorsun)

Kendini adam zanneden zirtapoz diyen sensin..

Bunlari ben demiyorum, herneyse raporladim gereken elbet yapilir..

AslOlanGalatasaray'dir

adamlar sirf transfer yapmak icin transfer yaptilar. nasil ezik bunlar ya :D

Transfer Nöbeti

1 mac olmazi gerekiyor. sari kartlik hareket olarak göre bilirsin .1 sari kartanda cezali duruma düsecekdi melo yani 1mac. asil cezayi ama orda oguzhana verilmesi gerekiyor aldatmadan.

O bucuru konusan yok.. Anasinin evinde kestane yiyordu en son..

Bogazinda kalir insallah! İftiraci karga

AslOlanGalatasaray'dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt