Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tanju olayi farkli ama karakter sorunu oldugu dogru ama bu Galatasaray'liligi ile pek fazla ilgili degil.

Tanjununkı Karakter Sorunu Değildi Ya Adamı O sene Resmen Kovdular Hatta Fenere İmza Atmaya Giderken Bile Yurdeşen Karahasanı Aramış Abi Göndermeyın Beni Boş Mukaveleye İmza Atayım Diye

abi hala şınayder diyenler var adama. yanlış anlamadıysam beşiktaş maçında oyuna girerken anonsta da şınayder dediler. bu işi bir an önce halletmemiz lazım :D

Ya çok önemli bir konu değil kendisi de GS TV ye çıktığında sorun olmadığını söylemişti ama katılıyorum yani en azından anonsu yapanlar doğru söylesin şaka gibi :asd:

Tanju fenere transfer sürecinde başına gelenleri anlatmıştı. anlattığı gibiyse bizimkiler çok büyük ayıp etmişler adama. kimse de çıkıp yalanlamadığına göre doğru.

ne anlatmis?! az para vermisler ona bizimkiler begenmemis oda oraya gitmis. hata demis bakin iyi para veriyorlar oraya gidiyorum demis. bizim baskan da istedigin yere git yolun acik olsun denmis.

Şu Bursa ve Antalya'yı combo yapsak bi eşiği daha aşmış oluruz,ligde ki zinciri koparırız,önümüz baya açılır

Bursa kaç haftadır maç kazanamıyor ve Ersun Yanal'da istifa etti bu takım üstüne etki etmiştir ve bize karşı kesinlikle daha fazla istekle çıkacaklardır.

Düzeltme: Ertuğrul Sağlam:)

Transfer Nöbeti

Amacsiz bir Bursaspor ile oynayacağız

Erken bulacağımız bir gol macı tarihi farka goturur

Sent from my iPad using Tapatalk

Ya çok önemli bir konu değil kendisi de GS TV ye çıktığında sorun olmadığını söylemişti ama katılıyorum yani en azından anonsu yapanlar doğru söylesin şaka gibi :asd:

biliyorum onu önemli değil demişti ama olsun böyle bir adamımız varsa ismini de doğru söyleyelim :D

Tanjununkı Karakter Sorunu Değildi Ya Adamı O sene Resmen Kovdular Hatta Fenere İmza Atmaya Giderken Bile Yurdeşen Karahasanı Aramış Abi Göndermeyın Beni Boş Mukaveleye İmza Atayım Diye

Evet dogru o siralarda arkadasimin dugununde birlikte Nikah sahitligi yapmisdim. O sira kendisiyle bu konuyu konusduk zaten. Galatasaray'liligi tartisilmaz bence.

Açıkçası yapılan son transferlerden sonra takımda eşit olan ve hatta biraz da olsa yerli lehine olan yerli-yabancı dengesi kalitesi bozuldu ve şu an açık şekilde yabancı oyuncular kağıt üzerinde yerlilerden daha önde gözüküyor Selçuk,Burak,Hamit,Semih gibi isimlere rağmen.

Bunu sağlayabilmek adına o yukarıda saydığım isimlerin hepsi de gelmesi gereken isimler.Alabilirsek bunları çok güzel bir rekabet ortamı olur.Kimse Gökhan Inler'i alırsak Alper fazla diye düşünmesin çünkü 2000'de başarılı olan kadroda da 3.5 sene boyunca Suat,Okan,çubuklu,Tugay,Hagi gibi adamlar vardı.

Şu an Melo,Selçuk,Hamit,Sneijder,Yekta var.Melo gidici ve dalgalı,Hamit verimsiz, Yekta o seviyede kalamıyor sürekli olarak, Sneijder şu an katkısı belirsiz ve kimya tutmayabilir de.Oraya verimi stabil Gökhan ve sürekli gelişen Alper gibi dinamik oyuncular gelmek zorunda sürekli başarıdan ve istikrardan sözedeceksek.

Bursa kaç haftadır maç kazanamıyor ve Ersun Yanal'da istifa etti bu takım üstüne etki etmiştir ve bize karşı kesinlikle daha fazla istekle çıkacaklardır.

Maç kazanma isteğinden çok kaliteleri önemli yetenekli topçuları varsa çelme takarlar bize yoksa sabaha kadar didinirler tek fark bu bence...

Karşımıza kim çıkarsa çıksın zaten ekstra istekli oluyor, önemli olan bizim iyi konsantre olup doğru futbol oynamamız

benim bildigimde yönetimden izinsiz fenerbaçe ile görüşüyor sonra gelip af istiyor ama o dönemdeki yöneticiler fb ile görüşen topçu ile işimis olmaz diyip yolluyor

Kazanmamız gerekiyor.

4 senedir kaybediyoruz orada.Son 10 senede 3 galibiyet,1 beraberlik, 7 mağlubiyet almışız Bursa da.En son galibiyet 2007-2008'de.İyi oynayıp kaybettiğimiz de oldu, sürklase olarak kaybettiğimiz de ama artık son vermeliyiz buna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt