Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.305
- 2.238
Cevap: Transfer Nöbeti
Ünal Aysal Bitti Almıcaz Kimseyi Mi Dedi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç kazanma isteğinden çok kaliteleri önemli yetenekli topçuları varsa çelme takarlar bize yoksa sabaha kadar didinirler tek fark bu bence...
Karşımıza kim çıkarsa çıksın zaten ekstra istekli oluyor, önemli olan bizim iyi konsantre olup doğru futbol oynamamız
Hamit'te gülüyor yalnız orada başka birşeye gülüyorlar yanlış anlaşılma olmasın.
ne anlatmis?! az para vermisler ona bizimkiler begenmemis oda oraya gitmis. hata demis bakin iyi para veriyorlar oraya gidiyorum demis. bizim baskan da istedigin yere git yolun acik olsun denmis.
benim bildigimde yönetimden izinsiz fenerbaçe ile görüşüyor sonra gelip af istiyor ama o dönemdeki yöneticiler fb ile görüşen topçu ile işimis olmaz diyip yolluyor
4 senedir kaybediyoruz orada.Son 10 senede 3 galibiyet,1 beraberlik, 7 mağlubiyet almışız Bursa da.En son galibiyet 2007-2008'de.İyi oynayıp kaybettiğimiz de oldu, sürklase olarak kaybettiğimiz de ama artık son vermeliyiz buna.
BEYLER HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM SANIRIM HEPİMİZİN UZUN SÜRE UNUTAMAYACAĞI BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRDİK KAPANIŞIMIZIN ŞEREFİNE SİZLER İÇİN Bİ VİDEO HAZIRLADIM İLK DEFA YAPTIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ (SONUNDA Bİ YAZIM YANLIŞI OLMUŞ KİMSE DALGA GEÇMESİN)
HADİ İYİ SEYİRLER...
[video=vimeo;58664846]https://vimeo.com/58664846[/video]
Tufan kardeş senin kuş olup olmadığın muhabbeti ne oldu?sonuca ulaştı mı?Kuş değilmiymişsin?BEYLER HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM SANIRIM HEPİMİZİN UZUN SÜRE UNUTAMAYACAĞI BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRDİK KAPANIŞIMIZIN ŞEREFİNE SİZLER İÇİN Bİ VİDEO HAZIRLADIM İLK DEFA YAPTIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ (SONUNDA Bİ YAZIM YANLIŞI OLMUŞ KİMSE DALGA GEÇMESİN)
HADİ İYİ SEYİRLER...
[video=vimeo;58664846]https://vimeo.com/58664846[/video]
Teknik direktör değişimllerinde takımlar maça daha fazla istekle çıkarlar, o yüzden her zaman bu tipdeki takımlar etkili olur.
10 numara calisma olmus
AslOlanGalatasaray'dir