Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

neyi bekliyoruz son gün değil miydi yoksa ek bildirim süresi oluyor mu clye.

633133_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler:

Eray / Aykut / Ufuk

Sabri / Çağlar

Hakan / Gökhan / Ujfalusi?

Melo / Yekta

Engin / Furkan

Amrabat / Aydın

Umut / Elmander

ligde kadro böyle olacak gibi...

cok gol yeriz.. selcuk kaldiramaz..Melo mecbur suan..

Bide siritiyor ya.. Sanki millet oraya eylenmeye gitti.. Herkes cok ciddi suratlar asik.. Amrabat durmadan guluyo..

AslOlanGalatasaray'dir

Orda sadece amrabat gülmüyor, demekki bir reaksiyon sonucu gülmüş, hemen atarlanıyorsun. Olayın aslını bilmeden hemen parlama bence, çok sinir iyi değildir.

cuma günü sana şu parayı verip sözleşme imzalayalım diye anlaşmışlar sonra bir kaç gün sonra onu yok sayıp o artık geçersiz deyip ücreti düşürmüşler bu parayı kabul edersen kal demiş bizim yöneticiler. bu çok gücüne gitmiş. anlaşmadan dönmek çok yanlış. gece 4 e kadar mustafa denizliden haber beklemiş yöneticilerle anlaşsınlar diye o da en son bir şey yapamadığını söylemiş.

evt o cekilde olmus . Iyi bir Galatasaray li degilmis. tamam baskanin orda alp yalmanin pek etik degil ama sen orda para icin git f7 ye imza at. baska kulüp yokdu dünyada sanki seni alacak isteyecek. hadi ben olsam Galatasaray da yine kalirdim. baskanin ayibi deyip Galatasarayimida futbol oynamaya devam ederdim. yinede para alacakdi sonucda.

Messi otopark'da Arbeloa'yı kıstırmış:haha::haha:

Bak sen Messi'ye:d

evt o cekilde olmus . Iyi bir Galatasaray li degilmis. tamam baskanin orda alp yalmanin pek etik degil ama sen orda para icin git f7 ye imza at. baska kulüp yokdu dünyada sanki seni alacak isteyecek. hadi ben olsam Galatasaray da yine kalirdim. baskanin ayibi deyip Galatasarayimida futbol oynamaya devam ederdim. yinede para alacakdi sonucda.

bilmiyorum onu yaşayan bilir sadece dışarıdan konuşmak zor.yoksa tabi ki benim için de Galatasaray hiç bir şeye değişilmez.

Aslında alternatif olsun diye Gençlerbirliği'nden Aykut Demir alınabilirdi.Takip ediyorum son dönemde gelişim var kendisinde bayağı.Sadece 2.5 stoperle CL arifesine gitmek hata bence, umarım 2009'da ki gibi pişman olmayız.

İlhan Cavcav çok para ister:(

cok gol yeriz.. selcuk kaldiramaz..Melo mecbur suan..

TS'nin şampiyon olduğu sene ortasahada Colman-Selçuk ikilisi oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. ŞL'de ve derbilerde Melo oynayabilir yine ama diğer maçlarda böyle olacak bence 4-3-1-2 oynayacaksak.

Ya da sol bekte Hakan oynayacak Riera'nın yerine, ki bence Melo'nun oynamamasından daha büyük problem...

Yanlışınız Var O Dönem Futbolcunun Sözleşmesi Bitsede Bonservis Vardı Yani Külüp İstemeden Kımse Gidemezdi Tanju Hülyayla Magazıne Çok Düşüyor Etik Değerler Diye Resmen Git Dediler Parayı İndiripde

TS'nin şampiyon olduğu sene ortasahada Colman-Selçuk ikilisi oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam. ŞL'de ve derbilerde Melo oynayabilir yine ama diğer maçlarda böyle olacak bence 4-3-1-2 oynayacaksak.

Ya da sol bekte Hakan oynayacak Riera'nın yerine, ki bence Melo'nun oynamamasından daha büyük problem...

oyle hucuma yoklenirsek, yekta yi dusunurdum..emre'nin isi belli olmaz

galiba olacak bir hareketlilik. öglen 5e kadarmis. 6. his :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt