GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 131

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
978K
Sayfa
131/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer mransfer yok dagilin.

Ayrica yonetim istifa.

Fatih Hoca da milli takimi calistiracaksa biraksin, milli takimi calistirsin.

Ha ben bu dedikodularin veya teklif varsa boyle bir teklifin yine bizi karistirmak icin yapildigini dusunuyorum o ayri konu ama ciddiyse de Hoca kabul ederse hem biz hem milli takim olmaz.

Ona gore secim yapsin.

Sadece bu sene icin. Ondan sonraki dönem icin sadece milli takimi calistirmasini istiyorlar. Durmadan da baski yapacaklar.

Galatasaray´in pozitif ivmesini durdurmak istiyorlar. Ayrica bu haysiyetsizlerin teklifini düsünmesi bile hakaret olur bizim icin.

Hoca olaya daha milliyetçi bir duyguyla bakabilir bunada kimse bir şey diyemez. O yüzden benim için biter, ölür, sürünür, kötürüm kalır, sümüğü akar, gaz çıkarır demenin bir anlamı yok. Diğer yazdıklarınada katılıyorum. Kesinlikle bizi ve fatih hocayı yıpratacaklardır. Umarım mantıklı bir karar verir kendisi..

Ya bu basin ne istiyor valla fena küfür ettirecekler..

Yok Burak kiriz, yok milli takim hocaligi.. Daha sezon yeni basladi 4. yildiz'i taktirmamak icin simdiden calismalar basladi belli ki..

Demirören'e de milli takim'a medya'ya da söz söyletmeyin simdi bana, rahat birakin hoca'yi.

Aynı anda iki takım yü-rü-mez.. Hemen çıkacak dedikodular.

1. Fenerlileri hazırlık maçlarında çok oynatıyor.

2. Diyelimki 5 puan geriye düştük. Hemen başlarız kafası burda değilse bıraksın demeye.

millet rahat olun hocayi veren yok hoca da salak degil herhalde

biz GALATASARAY IZ burada sadece 100% bize konsantre olacak adamin yeri vardir, part-time job olamaz

he cok isterse milli takimi basarilar diler ama kulubden ayrilmasi sart, 2 gorev ayni anda kabul etmiyoruz, bizde gider yeni hoca arariz ;)

Lig tv Son Dakika :

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal TFF'nin milli takım teknik direktörlüğü için Fatih Terim ile görüşmesine izin verdi. Terim ile Demirören yarın bir görüşme gerçekleştirecek.

Ben baskan'in ve hoca'nin arasi basindan beri pek iyi olduguna inanmiyorum zaten. Kim ne demek isterse desin. Benim düsüncem. Baskan'in baska planlari var gibi, ama akilli bir insan oldugu icin camia'nin baskisini kaldiramayacagini biliyor elbette. Ama bu milli hocalik kendisi icinde eger böyle ise bir firsattir.

Baskan'i kaybetmek istemem, cok akilli bir insan, ama asla kabul edilmemeli. Yemisim milli takim'i bu Demirören oldugu sürece.

Baskan'in veercegi en net cevap buydu, sizde yukardan temizlemeye baslayin türk futbolunu ve biz de izin verelim hocamiza. Bu kadar net.

Demirören sadece gündem degistirip kendi koltugunu garantiye almak istiyor. Fatih hoca'yi oraya getirince hersey yeniden baslamis gibi bir görüntü ortaya cikacak. Böylece Demirören saglama cikacak.

Başkan gerçekten ''Ortada Milli bir dava varsa oturup konusulur'' dediyse burdan reddedildiği sonucu cıkıyor. Fatih hocanında kabul edeceğini sanmıyorum o ayrı.

Kardesim biz mi dedik gidin sadece ibb tecrubesi olan adami milli takimin basina getirin, selcugu kessin, sacma sapan tercihler yapsin, milli takimi 58. siraya dusursun diye.

Dere gecerken at degistirilmez.

Kalmis 2 mac gelmisler aman hoca bizi kurtar.

Yonetim kotuyse hep ayni seyi soylemisimdir, iyice kaybedelim, dibi gorelim, takke dussun kel gorunsun ki belki bir ihtimal yonetim degisir.

Bu milli takim icin de gecerli.

Avrupa 3.su takim devraldilar, iyice dussun ki gorsunler eserlerini, belki utanip kendileri gider.

Kimle basladiysaniz bitirin onunla.

2-3 mac once neredeydiniz diye de sorarlar adama.

Gidemeyecegiz sonra diyecekler Fatih Hoca soyle oynatti boyle oynatti.

Baktilar disardan karistiramiyorlar, bir de boyle deneyelim dediler.

bizim baskan kabul etdiyse bana acayip gelir, yani 2 yuzlu birisi mi diye dusunuyorum, dedikleri baska yaptiklari baska, hani TFF inecekti, hani imzalar? simdi de evet de o ayni kisiye?

ben anlamadim gitti

1. Galatasaray´i istedigim kadar calistiririm. Bana hicbirzaman karisamazsiniz.

2. Türk futbolu hakkinda görüslerime uyacaksiniz, derhal yerine getireceksiniz.

3. Yabanci sistemi derhal degisecek. Sinirsiz olacak.

4. Sende hemen bugün kafana sikip bu dünyadan göcüp gideceksin.

Bu 4 maddeyi kabul et, bende teklifi kabul ederim. (Desin hoca)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt