GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 133

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
133/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Hemen yarın-öbür gün yenilesinler sözleşmesini.

Hem tartışma bitsin hemde geç kalınan imza atılmış olsun.

Adnan Polati nasil reddediyse zamaninda Demiröreni de reddedecek.

Söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattir diyen adam Galatasaray Baskan'nin teklifini reddediyor. Ki cok hakliydi. Milli Takim ne ki bunun yaninda, hele Tüpcü ne ki.

RTE gelse, milli dava deseler bile yemez İmparator.

Ünal Aysal aciklama yapmis. Iki takimi calistirmak imkansiz demek istemis.

Eger Terim teklifi kabul ederse, bizde yönetim kurulunu toplar bir karar veririz demis.

Yani Terim teklifi kabul ederse, Galatasaray´dan ayrilir demeye getirmis.

Terim'in milli takımı birlikte çalıştırmasına karşıyım. Hoca böyle bir teklifi kabul edecekse ( inş. etmez ) yabancı sınırını pazarlık yapsınlar. Ama yine de sakın hoca! AMAN KABUL ETME.

Soyle bir sakin kafa dusundum de;

dun gumusdag geldi Hocayla gorustu.

Bugun avci istifa etti.

Tupcu baskani aradi hocayla gorusebilir miyiz diye.

Bu is coktan bitmis.

Hoca kabul etmemis olsa baskani falan aramazlardi, basina sizdirilmazdi.

Gecmis olsun.

Ünal Aysal aciklama yapmis. Iki takimi calistirmak imkansiz demek istemis.

Eger Terim teklifi kabul ederse, bizde yönetim kurulunu toplar bir karar veririz demis.

Yani Terim teklifi kabul ederse, Galatasaray´dan ayrilir demeye getirmis.

Yukarda dedigim gibi, bir firsat olabilir baskan icin. Ben samimi bir sekilde aralari basindan beri iyi olduguna inanmiyorum.

Yukarda dedigim gibi, bir firsat olabilir baskan icin. Ben samimi bir sekilde aralari basindan beri iyi olduguna inanmiyorum.

Baskan da akilli adam. Terim simdi giderse ne olacak? Sampiyon mu olacagiz? Terim´in agirligini unutmayalim.

Orda olmasi, durmasi bile Galatasaray icin güc. Ayrilirsa bu pozitif ivme biter. Düsüs baslar.

Kimse de bosuna konusmasin. Yillardir konusup durduk ama Terim gibisi de gelmedi. Yine gelmez.

Hele bu dönemde ayrilmasi Galatasaray´a ihanet olur. Ömür boyu affetmem hocayi.

Gözünü seveyim Fatih Hocam şu şeref yoksunlarının kıçını kurtarma sana ceza vermek için it gibi pusuda bekledikleri günleri daha unutmadık cezan daha bitmedi.

Baskan da akilli adam. Terim simdi giderse ne olacak? Sampiyon mu olacagiz? Terim´in agirligini unutmayalim.

Orda olmasi, durmasi bile Galatasaray icin güc. Ayrilirsa bu pozitif ivme biter. Düsüs baslar.

Kimse de bosuna konusmasin. Yillardir konusup durduk ama Terim gibisi de gelmedi. Yine gelmez.

Hele bu dönemde ayrilmasi Galatasaray´a ihanet olur. Ömür boyu affetmem hocayi.

kendini çiğnemiş olur ben ihtimal vermiyorum hala olan transferlere oldu Bursa maçına nasıl Hazırlanacağız bakalaım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt