GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 148

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
148/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neler oldugunu cidden anlamıyorum.Kamuoyu Yıldırım Demirören'den nefret ederken Fatih Terim'i milli takımın başına getirmek isteyen AKP'nin kamuoyu gözünde Yıldırım Demirören'in yerle bir olan imajını toparlamak istemesini bir türlü çözemiyorum.Girdiği her ortamı batıran Yıldırım Demirören'e hükümetin neden destek verdiğini de çözemiyorum.Demirören ailesi-RTE arasında bizim bilmediğimiz ilişkiler mi var onu da çözemiyorum.Futbol dünyasında Galatasaray'lıymış gibi görünen ama hakiki fbli olan Göksel Gümüşdağ'ın 3 temmuz sürecinde neler çevirdiği bir bir ortaya çıkmışken hükümet tarafından ceza alması engellenip yine hükümet tarafından "futbolun gizli eli" olarak görevlendirilmesini de anlamıyorum.Ünal Aysal nasıl olur da Fatih Hoca'nın milli takımda çalışmasına izin verir onu da çözemiyorum.Ünal Aysal-hükümet-TFF arasında bir ilişki mi var onu bilmiyorum...

Bi yardımcı oluverin arkadaşlar.. ?

bilmiyorsun bu kadar senorya yorum yapıyosunn:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Allah belanızı versin lan eğer bu iş olursa yemin ederim ne bu foruma uğrarım birdaha.... nede hocaya olan o büyük sevgim saygım kalır.... nasıl olur ya böyle birşey bu takımı nasıl ayağa kaldırdığını unuttun mu hoca sakın ola ki böyle bir hata yapma ... sakın...iki tkım filan istemiyoruz biz..gitsinler kendi teşkilatlarından istedikleri kişiyi getirsinler... bunu bana yapma fatih hocam hayatımın idol adamalrından birisin sen... hayatım zaten hayal kırıklıklarıyla dolu benim... ne olur bari sen yapma İMPARATOR... NE OLUR

TFF gidip Fenerbahçenin teknik direktörüne talip olabilir mi. Aziz izin verimi hiç. Mümkün değil.

Bu kadar demokrasi, centilmenlik, anlayış hiç hoş değil.

Hoca ve Ünal Aysal'da da ne mide varmış arkadaş.Yazacaklarım bu kadar dahasını yazarsam ceza alırım anlayan anladı zaten.Tehdit,yukarıdan emir falan yazmaya gerek yok.Her seferinde sindirilen taraf biz oluyoruz yazıktır.

ultraslanın çapsızlığı yeni bir grup doğuracak orası aşikar ama bu Tek yumruk mu olur başka bir oluşum mu göreceğiz.

Hoca giderse bizden çok kendi kaybeder. Galatasaray her zaman bir teknik direktör bulabilir ha bu yeterli olur yetersiz olur orası ayrı mesele ama illa ki bulunur yani ama hoca bugüne kadar onu o yapan kitleyide takımıda bir daha arkasında göremez kendisi kaybeder.

Takmışsınız bir siyasi baskıya ne yani ört pas edilen şeyler mi var ya da Baykal'ın ki gibi kaseti mi var hoca ve başkanın.

Bunca yaşananlardan ve onca edilen laflardan sonra görüşmek bile rezilliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt