Emin Yalçın
Cezalı
İnşallah o 'kısa süre' bu gecedir.
Bende pek olumlu bakmıyorum Fatih hocanın milli takım olayına şuan yeni sezon yapılanması devam ederken ekstradan başka bir stres çekicek son derece gereksiz.
Sevgili arkadaslar,
Birkac saat once yazdim, bence bu isin Hoca bacagi coktan bitmistir. Yoksa gumusdagin ziyaretinden, avcinin istifasindan sonra bu kadar aleni, gostere gostere telefonlar acilmaz, bilgiler sizdirilmaz, yonetim aciklama yayinlamazdi.
Bence asil yonetim ne yapmali simdi onu tartismali;
- hocanin 2 takim birden calistirmasina izin mi vermeli
- Hoca 2 takim birden olmaz biz cok yatirim yaptik bu riski alamayiz mi demeli
- boyle derse kim gelmeli, vs. vs.
Tamam işte,sen de biliyorsun ki Fatih Terim 'i Milli takımın başına getirmek Galatasaray ın yenıden yakaladığı 1996-2000 ruhunu durdurmak ve Galatasaray'ın yükselişini kesmek içindir..
Peki Ünal Aysal neden buna olur yanıtı verir?
Renktaş şu avatarı bir değiştirsen , TRT için bu gune kadar hiçbirinizin ağzımdan duymadığı kelimeleri kullanıcam,tutamıcam kendimi bana yakışmıcak....Rezil herifller

Yahu bi kes. Biyere gittiği yok hocanın
ünal aysal futbolun patronu değil, gidin hocay sorun demiştir. ama bunu açıklama yaparak yapması kusuruma bakmayın rezillikdir...
başkan yeni yönetim ile beraber transfer ve idari işlerde biraz garip bu sezonn..
başkan hamit gibisin, el freni oldun... ya ileri git ya defans yap yerini koru bi zahmet..
Örnek verdik herhalde anlaşılan sıkıntı var işte yönetim ve hoca arasında işte hemen siyasi baskıyı bahane ediyoruz öyleyse de tümden yazık gerek hoca ve yönetime zaten.
İnsallah gitmez, ha gorusmeden gelmeyecegini anladilarsa zor durumda birakmak icin de yapiyor olabilirler ama ben pek sanmiyorum.
Ayrica kes mes demeyi birak, bu ciddi bir konu.
Tamam işte olum, ciddi olduğu için kes dedim.
Sevgili arkadaslar,
Birkac saat once yazdim, bence bu isin Hoca bacagi coktan bitmistir. Yoksa gumusdagin ziyaretinden, avcinin istifasindan sonra bu kadar aleni, gostere gostere telefonlar acilmaz, bilgiler sizdirilmaz, yonetim aciklama yayinlamazdi.
Bence asil yonetim ne yapmali simdi onu tartismali;
- hocanin 2 takim birden calistirmasina izin mi vermeli
- Hoca 2 takim birden olmaz biz cok yatirim yaptik bu riski alamayiz mi demeli
- boyle derse kim gelmeli, vs. vs.