GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 151

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
151/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek çözüm ki bizim sonumuzda ona doğru gidiyor işte halk hareketi. Ne kadar masumane olur bilinmez ancak tek çözüm o. Bir de g.t kılları palalılar artık bir taraflarına girince mi uyanacaklar bilinmez. Neyse bana ne yahu. Hüloğğğ der geçerim dalgamı bu saatten sonra cacık olmaz bu ülkeden.

Spor uzerinde siyasi baski oldugu cok acik.

Sence Demiroren cok basarili bir yonetici oldugu icin mi geldi yoksa sikeyi ort pas etsin diyebmi getirildi? ne tesaduf tayyib ve Demiroren'in sike hakkinda ki gorusleri ayri.

Sadri Sener demedi mi tayyib bana kupa isini uzatma dedi diye.

Bu adam padisah. Her istedigni yapiyor.

Sex kaseti olmasa da stadin bi ton isi var yolu var kulubun vergileri var var da var.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yemişim stadını arkadaş ben kabul etmiyorum bu düzenin parçası olmaya,çıkar için kendi bacağımıza kurşun sıkmak ne demek, dik dururuz belki de senelerce şampiyonda olmayız ama piyonda olmayız.

Başkan sürekli 2'li oynuyor..Hiç sevmem bu durumları.

Ne yapmak istedigini cözemiyorum.Kendisiyle adeta dalga geçen(önce görüşüp olur yanıtı alır tüpcüden,sonra bi bakmıssın tüpcünün kararları ters)TFF ile daha nasıl muhattap oluyor anlamadım valla..

Başkan iş adamı. Bu tarz yaklaşımlar adamın hayatının parçası. 2 li de oynar 3 lü de 5 li de

buraya maç skoru yazmayın yahu. millet isyanlarda siz maç skoru yazıyorsunuz alakasız. maç topic yokmu?? bana sormayın ama böyle lakk diye yazarsanız garip kaçıyor...

Ula bütün eski antrönölerimizin konularını up'lamışlar. Bu Terim- Milli takım olayı herkesi allak bullak etti.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Oynasında kamuoyuna iddaalı açıklamalar yapmasın,yani basına ve kamuoyuna 2'li oynadıgını belli etmemeli..

Etmek zorunda. Koca Galatasaray başkanı Terim giderse ölürüz biteriz triplerine mi girecek. Tüm ipleri Terime mi bırakacak.

Dediğim gibi adam çok başarılı bir iş adamı. sakin, soğukkanlı ve herzaman bir b planım var izlenimini vermek zorunda.

fatih hoca vatan millet sakaryacılık oynamayı bırak galatasaray efsanesine yakışacak olanı yap. aslolan galatasaraydır, şikecilerin başında olduğu milli takım değil

Aysal'in gonlunde hep yabanci klas bi hoca var bence.

Takim basariliyken de bunu yapmak olmazdi.

O yuzden izin verdigini dusunuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aysal milli takım da GS da 24 saat mesai isteyen takımlar hoca millli takımı kabul ederse tedbirimizi alırız demiş.

O zaman Hoca'nin yapabilecegi tek aciklama;

bu isler bir gecede olmamali.

Biz Galatasaray'la ilgili uzun vadeli planlar yaptik.

Ayni sekilde milli takim icin de bu sekilde olmasi gerekir.

Profesyonel yinetimlerin bu sekilde davranmasi gerekir.

En az benim kadar hatta benden daha iyi calistirabilecek cok degerli hocalar, arkadaslar var.

Zaten kaybedilmis olan surecte simdiden yeni bir yapilanma ile uzun vadeli planlar yapilmali, bu arkadaslara sans taninmali.

Milli takim icin elimden geleni yaparim ama bu ayni anda iki takim calistirma seklinde olursa her iki takima da zarar verebilir.

Seklinde bir aciklama olmali.

Ama bu sefer de tffnin gazabi yonetimi degisene kadar uzerimizde olacak tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt