GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 153

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
153/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yani,iş adamı profilinde kibarca "biz hocamızın 2. bir takımı çalıştırmasını istemiyoruz,çünkü bu durum Galatasaray'a zarar verir."nedenlerini de anlatarak bu yanıtı veremez mi TFF'ye?

Yahu niye versin. Adam zaten baş edemediği ve rahatsız olduğu Fatih Terim egosunu ve kulüp içindeki ağırlığını niye daha fazla arttırma yoluna gitsin.

Evet olması gereken senin dediğin ama bizim başkan olaylara böyle yaklaşmaz.

bir kışı kırık topçu için bile daha sert duran başkanlar gördükde, hocasını isteyen böyle şerefsiz TFF kibarlıkmı yapılır??

aç hoca deki, hocam ben bırakmıyor hedeflerimiz var, sizin yerinize de yanıt vericem der, sonra ararsın tüpçüyü..

neyi hoca ya bırakıyorsunu bu konuyu??? galatasarayı yöneten tff mi , senmisin ünal aysal??? kim yahu yıldırım demirören???

Hocam, daha 3 gun once benim de yerim dolar, baskanin da yeri dolar, futbolcularin hele fazlasiyla dolar dedin Burak'a ayar vermek icin.

Simdi cikip yonetim kabul ederse ben iki takimi da calistiririm deyip topu yonetime atarsan olmaz bence.

Yahu niye versin. Adam zaten baş edemediği ve rahatsız olduğu Fatih Terim egosunu ve kulüp içindeki ağırlığını niye daha fazla arttırma yoluna gitsin.

Evet olması gereken senin dediğin ama bizim başkan olaylara böyle yaklaşmaz.

He sen diyorsun ki,başkan zaten Terim ile çalışmak istemiyor,ama takım başarılı oldugundan bir şey yapamıyordu.Ama şimdi eline fırsat geçti..Doğru mu anladım ?

Transfer Nobeti'nde Fatih Terim'in Milli Takim'a transferini konusacagimiz hic aklima gelmezdi :(

tff diyelim ve hükümete. bütün borçlarımı kapat+ şikeceileri ligden düşür temiz futbol istiyorsam adam gibi kurumlarını yeniden seçç...

ben yinede fatih terim olsam gitmem, göndermem.

gidersede-gitmesine izin veren

başkan-teknik ekip-hoca-taraftar gruplarına yazıklar olsun derim...

Arda'nın gitmesinden falan çok ayrı bu durum, Fatih Terim bizi yüzüstü bırakırsa çok derin hayalkırıklığı yaşar taraftar. Kolay kolay da düzelmez.

Çünkü teknik direktörden öte bu kulübün efsanesi, Metin Oktay gibi bir konumda hoca. Metin Oktay nasıl onu sevenleri üzmediyse Fatih Terim de üzmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt