GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 155

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
155/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cevat hocayı getirsinler tekrardan...kalan 33 hafta cevat hocayla yine şampiyon oluruz.yüreği yeter adamın..milli takım için GSyı satanlarla olmaz bu iş.

2000 yılında Fenerbahçenin hocaya resmi teklifini, hocanın nezaketen görüşmesini ve medya önünde teklifi kabul etmediğini açıklamasını hatırlatmak isterim.

Gerçi ergenler hatırlarmı bilmem :D

Ftw ‏@FtwGS21 sn

Helal be RT @sdevge: tribünün güzel insanları imparator'un evinin önünde! pic.twitter.com/0YjE4o5Utx

BSI4fkEIMAAQe5W.jpg

Tvde selim soydanin kendi agzindan dinlemistim 1 yil kadar once.

"Dedim ki baskana, baskan bak, bu Fatih Terim aldi Galatasaray'i goturuyor, engel olamiyoruz, kaleyi icerden fethetmemiz gerek dedim.

Ve evet biz bunu yaptik, Hoca'ya acik cek teklif ettik, ucret haric 10 mln teklif ettik, bazi futbolcularina da cok yuksek rakamlar teklif ettik.

Basarili da olduk, bazi futbolcularin aklini celdik. Hoca mi, hoca kabul etmedi tabi."

Ligler baslamis, bu saatten sonra boyle bir teklifin bundan ne farki var Allah askina?

Bu isi az bucuk kabullenmemiz icin Fatih Terim´in Galatasaray´in basinda kalmasi sart.

Iki takimi yönetmek icin zamani varsa kendi bilir. Yok bizden ayrilacaksa da bu taraftari fena yaralar.

Ayrica iki takimi da calistiracaksa, Galatasaray´in isteklerini de kabul etmeli bu serefsizler. Baska yolu yok bunun.

Fatih Terim kendini bitirmek mi istiyor anlamadim ki? 2 senedir 7/24 calisip cabaladigi süper takimi birakip, dandik milli takimin basina mi gececek?

Baski maski anlamam ben arkadas. Fatih Terim Galatasaray´i birakirsa, bu taraftar kendisini affetmez. Gercekten affetmez.

benim için önemli olan klubun uzerindeki olumlu havanın dağılmaması. terim bence bu sene iki tarafı birden çalıştırır, seneye milli takımı seçerse yönetimin yeni teknik direktör konusundaki vizyonuna güvenirim.

ancak klübün bu havayı yakalamasında terimin katkısı büyüktür. o yüzden teknik direktörümüz olmayacaksa bile milli takım+ gs yöneticiliği gibi fantastik bir olay olabilir mi acaba diye düşünüyorum.

2000 yılında Fenerbahçenin hocaya resmi teklifini, hocanın nezaketen görüşmesini ve medya önünde teklifi kabul etmediğini açıklamasını hatırlatmak isterim.

Gerçi ergenler hatırlarmı bilmem :D

kulübün resmi açıklamasını ve Başkanın Hocanın alcağı karara göre toplanırız dediğini hatırlamıyorum yalnız...Ayrıca bu Milli Takım

Bu isi az bucuk kabullenmemiz icin Fatih Terim´in Galatasaray´in basinda kalmasi sart.

Iki takimi yönetmek icin zamani varsa kendi bilir. Yok bizden ayrilacaksa da bu taraftari fena yaralar.

Ayrica iki takimi da calistiracaksa, Galatasaray´in isteklerini de kabul etmeli bu serefsizler. Baska yolu yok bunun.

Fatih Terim kendini bitirmek mi istiyor anlamadim ki? 2 senedir 7/24 calisip cabaladigi süper takimi birakip, dandik milli takimin basina mi gececek?

Baski maski anlamam ben arkadas. Fatih Terim Galatasaray´i birakirsa, bu taraftar kendisini affetmez. Gercekten affetmez.

olan bu haftaya ve transfer görüşmelerine olacak:(

forum modlarına yazıyorum kusuruma bakamayın ama...

bu kadar galatasaray ın üzerine olan olaylardan sonra bi zahmet forum olarak gerekli tepkiyi verecek yazımı-bildirimi yaparsanız bilemem..

buranın modlarından ricam bu. sindiremez-engelleyemez kimse doğru bişey yaptıkça..

Bu arada kimse kusura bakmasın ama Fatih Hoca giderse Sayın Aysal'da bi zahmet istifa etsin.Çünkü ben 2000 senesinden sonrasına dönmek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt