GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 161

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
161/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca milli takımı da aynı anda yürütecek sanırım ben onu anladım bu açıklamadan hayırlısı olsun bari yabancı olayı kalksa

Başarılar gelir geçer , Asaletin bize yeter

noldu ? demekki mantikli olmak gerekiyormus !

ne ne oldu birader??

Asla bırakmayacam diye mi bir açıklama aksine her zaman yardımcı olucam tarzında bir açıklama.Bu işin bu kadar büyümemesi gerekiyor.

Bak gerginim dedim alıntı yapma gece gece ceza yedirtme adama!

Hoca ben tek takım çalıştırırım o da Galatasaray diyene kadar ben korkarım.Çünkü bunlar öyle bir şerefsiz ki her yolu denerler.

Tabi siz bunu görmüyorsanız diyecek lafım yok.

yok yok..o mersin maçından sonra yaptığı açıklamalar hala ortada.milli takımı çalıştırırsa olmaz.boşu boşuna bi açıklama yapmış..

Yalnız etik kurallar kişilik falan, sanki iki takımı da çalıştırmaya sıcak bakıyor gibi bir anlam da çıkabilir.

Hoca milli takımı da aynı anda yürütecek sanırım ben onu anladım bu açıklamadan hayırlısı olsun bari yabancı olayı kalksa

Başarılar gelir geçer , Asaletin bize yeter

Eger boyleyse bir bakima baskana da rest cekmis oluyor o zaman.

Baskan iki takim ayni olmaz dedi.

Hoca da Galatasaray beni birakmadikca ben birakmam ama milli takima yardimci olurum dedi.

Yani bu, ben ikisini de calistiririm, sen isine gelmiyorsa kov mu demek oluyor?

Cok kafam karisti yemin ederim.

hoca çalıştırabilirm beraber diyor bu açıklamada iyi misiniz ya siz allah allah yaaaa nedemek ya iki takım birden iki takım istemiyoruz o şerefsizlerin şikecilerin başında olduğu milli takımı çalıştırmasını gidiyor hoca gidiyor sizdesevinosunuz ya

Ucu açık açıklama etik kurallarımdan vzageçerim yardım için demek mide bulandırıcı geldi bana.

Ayrıca vazgeçip milli takımı çalıştırırsa Aysal devam etmez ve kendisi de bırakmış olmaz bizi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt