GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 162

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
162/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kardeşim bir rahat yok yemin ediyorum.

Hoca iki takımı da çalıştırmaya sıcak bakıyorum derse, başkan bunu kabul etmeyeceğini belirtti.

GS beni bırakmadıkça ben de bırakmam demesi falan.. Bir netleşse de rahatlasak.

Başkanın görüşü değişmez bence, hoca teşekkür ederim ama milli takım teknik direktörlüğünü düşünmüyorum deyip geçmeliydi. Başkanla zıtlaşırlarsa o "bırakma" meselesi gerçekleşebilir.

Ucu açık açıklama etik kurallarımdan vzageçerim yardım için demek mide bulandırıcı geldi bana.

Ayrıca vazgeçip milli takımı çalıştırırsa Aysal devam etmez ve kendisi de bırakmış olmaz bizi zaten.

aynen..bence çok fazla tepki verecek taraftar,anca öyle olacak...milli takımdan vazgeçmesi..GSya bişey olmasında fatih terim ne halt yiyosa yesin.

Ucu açık açıklama etik kurallarımdan vzageçerim yardım için demek mide bulandırıcı geldi bana.

Ayrıca vazgeçip milli takımı çalıştırırsa Aysal devam etmez ve kendisi de bırakmış olmaz bizi zaten.

Öyle.birşey yazmıyor yav, kurallar çerçevesinde yardımcı olurum diyor. Ne vazgeçmesi? Sonra da ama Su n baska isim var bye diyor iste

*tapatalk*

2 gorev ayni anda kabul etmiyoruz bunu iyi anlasin hoca

ben destegimi geri cekerim yemin ederim, oyle dusunuyorsa derhal yeni yabanci hoca arayisina gecsin baskan

insallah hoca boyle dusunmuyordur

ne ne oldu birader??

Asla bırakmayacam diye mi bir açıklama aksine her zaman yardımcı olucam tarzında bir açıklama.Bu işin bu kadar büyümemesi gerekiyor.

Bak gerginim dedim alıntı yapma gece gece ceza yedirtme adama!

Hoca ben tek takım çalıştırırım o da Galatasaray diyene kadar ben korkarım.Çünkü bunlar öyle bir şerefsiz ki her yolu denerler.

Tabi siz bunu görmüyorsanız diyecek lafım yok.

gergin olmayin onu anlatmaya calisiyoruz biraz sakin olun.

hem sana müjde verdik kötü mesaj yazmadik tehditli konusmasan iyi olur

aramaizda yas farki vardir biraz düzgün konusalim.

Etik kurallardan vazgeçmeksizin demiş burda tüpçü ve onun zihniyetindekilere dokundurmuş hafifden.Yarın bunu tüpçünün yüzüne de söyler olay kapanır.

Açıklamalar tatmin edici değil.Vakt-i zamanında sırf Adnan Polat yönetimi için Galatasaray'ı bile geri çeviren Terim'den daha doyurucu açıklama beklerdim açıkçası.Tüpçü'nün altında çalışmasını biz taraftarlar olarak dahi kendisine yakıştıramıyoruz.

Yalnız etik kurallar kişilik falan, sanki iki takımı da çalıştırmaya sıcak bakıyor gibi bir anlam da çıkabilir.

Demirören Federasyonuna resmen "Serefsizsiniz, ama yardimci olurum ülke ugruna" demis.

Aciklama budur. O ayi oglu ayi da hala utanmadan Terim ile görüsür yarin. Serefsiz demis iste size, daha ne köpeklik ediyorsunuz?

hoca çalıştırabilirm beraber diyor bu açıklamada iyi misiniz ya siz allah allah yaaaa nedemek ya iki takım birden iki takım istemiyoruz o şerefsizlerin şikecilerin başında olduğu milli takımı çalıştırmasını gidiyor hoca gidiyor sizdesevinosunuz ya

Yardımcı olurum dıyor element uydurma

Calıstırırım demek ayrı yardımcı olurum demek ayrı

Öyle.birşey yazmıyor yav, kurallar çerçevesinde yardımcı olurum diyor. Ne vazgeçmesi? Sonra da ama Su n baska isim var bye diyor iste

*tapatalk*

Nasıl dememiş ihtiyaç duyulduğunda etik kurallarımdan vazgeçmeksizin yardımcı olacağım demiş işte.

Sonra da kovulmadan gitmeme getirmiş olayo yani 2 takım olayını kapatmamış ki Başkan'ın açıklamalarını da düşününce yardımcı olacaksa gidere geliyor.

yarın gece arda GS da haberleri duymayı nasip et Allah'ım. fatih terim milli takımın teklifini kabul etti gibi şerefsizce bi haber okumayalım.

nedemek lan ne demek ne demek :mad-49: istemiyoruz iki takım filan birden gitsinler aykut denilen o şerefsiz sinsi çakalı getirsin demirören denilen mal... adamlara bak lan

açıklamalardan ne çıkartıyorsunuz anlamıyorum.. hoca her zaman diyor yardım olacak bir konu varsa fikrimi alabilirsiniz diye...

tüpçü kadar moron biri yok. kaldınmı git aziz gibi teknik -taktik var. bu saatten sonra babayı alırsınız.. türk futbolu bir teknik direktör yüzünden değil, karaktersiz yöneticilik vasfı yüzünden bugunlere geldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt