Onur Şahan
Cezalı
Ancak kendini Galatasaray'a adamış ve bu ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duymuş birinin Galatasaray'dan vazgeçeceğine inanmak gerçek dışıdır
bak benim yaşım ortada bilen bilir ama sen kalkıp bana ne noldu bak ne oldu diyemezsin deme de zaten.
açıklama zaten ucu açık her iki tarafada çekilebilir ben ilk mesajdan yazdım.tartışmak istemiyorum dedim alıntı yapma dedim.
Ben senin yazına alıntı yapmadım konuya muhatap değilsin aradan çıktın ama ben seni kibarca uyardım.
Laftan anlamak lazım.
Şerefsizler öyle iyi plan yaptılar ki aslında avcı görevimin başındayım dedğinde bırakmıştı zaten milli takımı yani gana maçından sonra..
Tabi bu şerefsiz kansızlar pazartesi maç olduğunu bildiğinden taraftar tepkisinden çekinip beklettiler avcıyı ve bugün istifa sonra medya falan..
Hocayı baskı altına almamamızı sağladılar.Yarın ilk iş antremansa antreman evindeyse evine gitmek lazım.İnletmek lazım oraları.
Hocanın arkasında durmak lazım hem başkana mesaj olur hemde bu şerefsiz kansız onun bunun çocuklarına...
come backk..
neyse bugün arda açıklanır inşallah...
Sen ne anlıyorsun açıklamadan müdür ?
ek olarak fikstüre bakalim. tepkilerden kacinmak icin önümüzdeki iki macimizda deplasmanda . bu isi cokdan beri planlamislar bence.
böyle seytanliklara kafalari calisiyor ancak isde
fatih hocanın bu şaibeli şikeci fenerasyonla görüşmesi bile incitti taraftarı. ne gerek var düşünmeye falan direk reddet gitsin.
Bana "Tek bir arzun var" deseler, Demirören´i karsima isterim arkadas. Evire cevire saatlerce döverim tipsizi.
Sonra bi cay icerim, kalkar yine döverim. Elim yorulunca, odunla döverim.
Odun kirilinca demir sopayla döverim.
Demir sopa bükülünce de ayagim kirilana kadar tekme atarim arkadas

Bana "Tek bir arzun var" deseler, Demirören´i karsima isterim arkadas. Evire cevire saatlerce döverim tipsizi.
Sonra bi cay icerim, kalkar yine döverim. Elim yorulunca, odunla döverim.
Odun kirilinca demir sopayla döverim.
Demir sopa bükülünce de ayagim kirilana kadar tekme atarim arkadas