GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 164

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
164/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ancak kendini Galatasaray'a adamış ve bu ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duymuş birinin Galatasaray'dan vazgeçeceğine inanmak gerçek dışıdır

bak benim yaşım ortada bilen bilir ama sen kalkıp bana ne noldu bak ne oldu diyemezsin deme de zaten.

açıklama zaten ucu açık her iki tarafada çekilebilir ben ilk mesajdan yazdım.tartışmak istemiyorum dedim alıntı yapma dedim.

Ben senin yazına alıntı yapmadım konuya muhatap değilsin aradan çıktın ama ben seni kibarca uyardım.

Laftan anlamak lazım.

uzatiyorsunda uzatiyorsun, senin yasini bilmemde beinm yasim 40.

yas filan önemli degil aslinda ben burda sevinc gösterisinde bulundum.

senin bukadar hasas olgudunu nerden bilelim.

sevinecek yere dövecek nerdeyse.

neyse tamam kapatalim konuyu ne sen alinti yap bundan sonra ne ben.

Şerefsizler öyle iyi plan yaptılar ki aslında avcı görevimin başındayım dedğinde bırakmıştı zaten milli takımı yani gana maçından sonra..

Tabi bu şerefsiz kansızlar pazartesi maç olduğunu bildiğinden taraftar tepkisinden çekinip beklettiler avcıyı ve bugün istifa sonra medya falan..

Hocayı baskı altına almamamızı sağladılar.Yarın ilk iş antremansa antreman evindeyse evine gitmek lazım.İnletmek lazım oraları.

Hocanın arkasında durmak lazım hem başkana mesaj olur hemde bu şerefsiz kansız onun bunun çocuklarına...

ek olarak fikstüre bakalim. tepkilerden kacinmak icin önümüzdeki iki macimizda deplasmanda . bu isi cokdan beri planlamislar bence.

böyle seytanliklara kafalari calisiyor ancak isde

Sen ne anlıyorsun açıklamadan müdür ?

Öneride bulunabilir. Belki teknik direktör hakkında, belki de milli takımın işleyişi hakkında. Yani bir çok şey olabilir. Adam açık açık ben galatasaray'ı bırakmam diyor. O yüzden bunu tehlikeye atacak bir şey de yapacağını sanmam. Yalnız kabul ederse de büyük ihtimal erdoğan'ın ricasıyla( yani buyruğuyla) yapar. hoca akıllı adamdır işin içine siyaset girmeden bu iş sadece teklifte kalır.

Bana "Tek bir arzun var" deseler, Demirören´i karsima isterim arkadas. Evire cevire saatlerce döverim tipsizi.

Sonra bi cay icerim, kalkar yine döverim. Elim yorulunca, odunla döverim.

Odun kirilinca demir sopayla döverim.

Demir sopa bükülünce de ayagim kirilana kadar tekme atarim arkadas

ek olarak fikstüre bakalim. tepkilerden kacinmak icin önümüzdeki iki macimizda deplasmanda . bu isi cokdan beri planlamislar bence.

böyle seytanliklara kafalari calisiyor ancak isde

Yav yeminle başkanda bunlara çanak tutuyor işte ona kahroluyorum.

Hocamın arkasındayım de bırakmam de ama kararı yine hocaya bırak.

Bizimki kalkmış hoca kabul ederse bizde işimize bakarız.Kurumsallaşma lak luk.

Bana "Tek bir arzun var" deseler, Demirören´i karsima isterim arkadas. Evire cevire saatlerce döverim tipsizi.

ulan o ayiyi dövemekte okadar kolay olmaz ha :D

Bruma'da gelecek beyler muhtemelen yarın Elmander gidiyor zaten 10 gün filan kaldı bir kaç güne Bruma in kap olabilir :D

onur sana yazık olur :)

adam git demekten- laf anlatamamışız. dövsende farketmez... tüpçü bu...

Bu tff ile calismayi kabul eden kim olursa olsun ismi cismi farketmez benim gozumde serefsiz ve karaktersizdir.hukukun cignendigi insanlarin hakkinin yenildigi her turlu pisligin döndugu bir tff den bahsediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt