GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 166

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
166/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam beyler bu is burda biter... bruma ne oldu yahu :) rahatladim yemin ediyorum ya :)

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 2m

"Ben Galatasaray’ı yaşıyorum. Galatasaray’la yaşıyorum. Aslolan Galatasaraydır..." Fatih TERİM!

A9BjEpdCUAEKRsj.jpg:large

tüpçü saolsun. tüm stresimizi alıyor.. karaköy gitsen bu kadar zevk almazsın :)

bilmiyorum ve umrumda da degil acikcasi. Fatih hoca cok güclendi. ve öylede kolay kolay dalini kesecek adam yokdur Galatasaray camiasinda. Baskan aysal gider hoca gitmez misali. yani arkasinda dursun durmasin umrumda degil pek acikcasi. öyle bir durum varsa ki zanetmiyorum hoca bu yarisin galibi olur bence. bunu baskan da biliyor zaten. ondan daha iyi hoca mi bulacak Galatasarayimiz icin ya.

Ben başkana güvenmiyorum bu konuda bu işin dallanıp budaklanması beni korkutuyor açıkçası..

Şimdi acayip sinirliyim yani öyle böyle değil...Bunca yapılandan sonra tekrardan bu kansızlarla masaya oturmak zoruma gidiyor.

İşi gücü bıraktım akşamdan beri net açıklama bekliyorum.

Neyse ben gidip yatayım yoksa kendime gelemem.

Bu açıklama pek aydınlatıcı değil. Galatasaray'ı bırakmam. Öte yandan milli görev de önemlidir. Kabul edebilirim ama etmeyebilirim de gibi olmuş. :D

Fakat hoca kafasında ''ulen ben iki işi de götürürüm'' diye düşünüyorsa ciddi yanılıyor. Yürümez öyle. Bize zarar verir bu durum.

Bu açıklama pek aydınlatıcı değil. Galatasaray'ı bırakmam fakat milli görev de önemlidir. Kabul edebilirim ama etmeyebilirim de gibi olmuş. :D

Fakat hoca kafasında ''ulen ben iki işi de götürürüm'' diye düşünüyorsa ciddi yanılıyor. Yürümez öyle. Bize zarar verir bu durum.

Milli takima canim feda gibisinden sozler soyledikten sonra ANCAK diye devsm ediyor.

Bence net, basta benim de kafam karismiti ama sonra tekrar okuyunca mesaj net bence.

Demirören zaten şerefsiz sırf Galatasaray'ı karıştırmak için böyle birşey yaptı..

İmparator açıklamaya göre reddetti..

Burada benim kızdığım kişi Ünal Aysal'dır..

Demirören senden izin mi istedi sorarsın hocaya yok derse görüşmesine izin bile vermezsin olayı ne dallandırıp budaklandırıp Fatih Hoca'ya ihaleyi bırakıyosun.. Büyük yanlış yaptı hocanın arkasında duramadı, federasyona karşı dik duramadı

Ben yine de söylüyorum sadece Danışmanlık olarak FT kesinlikle destek olmalı. Bunu ülkemiz vs milliyetçi safsatalar için değil var olan tüm değerli oyuncularımızın bekası için söylüyorum. Buna ben varım ama 2 takımı çalıştırmak yok Milli Takım'a hoca olmak bunlar yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt