GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 167

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
167/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tapatalkın yeni surumunde alıntı nerden yapılıyo la:o güncelleme geldi bulamadım :)

Tapatalk ile gönderildi

tüpçüye teşekkür edicem bu saatte sakin beni taşlamayın..

90 dakikalık maç gibi bu...

hata da yapsak bazı şeylerde- maçı bırakmayız. sonuçta sevinen-birlik olan biz oluruz BİZ GALATASARAY IZ.

onun için fener ağlama-tff ağlama... ilk kez koymadık size tt arenada, fizanda da olsan kupa şerefiyle kalkar bu aslan yürekli armağı aşığı insanların kollarında...

Bruma alınırsa büyük iş yapılmış olur, hatta şampiyonluk garanti sayılabilir. Kanatlı sisteme geçeriz. Sneijder, Drogba gibi safi yeteneklerle lige ambargo koyarız. Yalnız Kanatsız olunca tıkanıyoruz, Amrabat bile nasıl farkettiriyor. İnşallah Bruma veya bir kanat oyuncusu alınır.

Ey Galatasaray taraftarı ! Bizi yıkmak için iki yıldır ne kadar çok uğraştılar. Önce Arena konusunda bizi yıkmaya çalıştılar. Baktılar olmadı Ali Turan, Yiğit Gökoğlan, Amrabat transferlerinde bizi yıkmaya çalıştılar. O da yetmedi Adnan Polat'ın gidişi sırasında yıkmaya çalıştılar. O da yetmedi şike sürecinde 2006 yılından bir mektupla yıkmaya çalıştılar. O da yetmedi Ünal Aysal'ın iş hayatını didikleyerek yıkmaya çalıştılar. O da yetmedi playoff denen saçmalığı çıkardılar. O da yetmedi teknik direktörümüze 9 maç ceza verdiler. Baktılar o da yetmiyor Sneijder ve Drogba transferlerini itibarsızlaştırmaya çalıştılar. O da yetmedi dediler ki artık bunları içten vuralım dediler. Evet bizi içten vuruyorlar.

Yönetimin ve Terim'in açıklamaları ise işi iyice arap saçına getirdi. Arkadaş biride açık açık konuşmuyor. Yönetim diyor ki izin verdik ama Terim'in kararına göre fikrimizi söyleyeceğiz. Biri de diyor ki benim için asıl olan kulübüm ama milli görev için de yardımcı olurum. Arkadaş açık açık desenize izin veriyoruz, vermiyoruz, ikisini de çalıştırmak istiyorum ya da hayır ben sadece takımımı çalıştıracağım. Siz açık olmazsanız tabi ki GAlatasaray düşmanlarının eline koz verirsiniz.

33toy.gif

Yarın hoca gün içerisinde resmen açıklar kabul etmedigini yada kulüp bi açıklama yapar

Sonra elmander ile yolların ayrıldığı açıklanır

Sonra Arda transferi için kulübü ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirilir.

Kapanışda da arsenal tecavüz eder olur biter.;)

Fenerin super kupa lig basarisi ,, burak ylmaz , imparator SASİRDİK Mİ??? Hayir

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bügün forumda bos yere yaygara koparanlar fatih hocanin son burak mevzusunda söylediklerini dinleselerdi yeterli olurdu bence!!!Bütün bu haberleri kimin cikartigini bilecek kadar tecrübeliyim diyor hocamiz ama bizim insanlarimiz tweetlere inaniyor:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt