GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 169

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
169/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz bize yeteriz, beyler.. yemişimm tff yi. ne yapmışlar bugune kadarda neylerini konuşayımm..

asıl koz bize geçti şimdi... tff-fb ve bjk hazır ol, alem kral görmeye devam edecek..

Irkcınin , taraftara kufur edenin top dötüne carpinca bi hos olanin, parali medyanin milli takim ... UMRUMDA DEĞİL .

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Suat KILIÇ ‏@suatkilic31 dk

Herkesin gonlünde başka aslan yatıyor. Siz söyleyin bari... Milli Futbol Takımı'nın başında kimi görmek istersiniz?..

Açık ve net . Hiç bela okumazdım ama yeter yani Allah belanızı versin.

ee ne diyorduk...

tüpcü müpcü hikaye.Tff yi uzakdan kumandasi ile Rte ve adamlari yönetiyor resmen. yok ya olmaz öyle bir sey diyenler bir daha düsünür umarim.

Tff in verdigi bütün kararlar Rte in kararlidir !!! yabanci konusu ve saire dahil !

BSDmIfnIIAAOrIR.jpg:large

Yemin ediyorum bunu dün düsündüm ben :) Yeminle bak.

Futbolun Illuminati´sinin isi mi acaba dedim :D

Aynen . Goksel gumusdagin ibb baskani oldgu zaman avci antrenordu

Milli takima gitt avci. Gumusdag kulubu birakti hicbir yetkisi olmadan floryada ozel gorustu , fatih trrimin basina sizdiracak hhali yok demiroren ilk olarak gazetesinin twitter hesabindan duyurdu.. . 17yasimayim ben bile goruyorm herseyi

Akil yasta degil bastadir güzel kardesim:)

Kampl mi bruma mi ? Kisa vadesi tabiki olmaz bu isimlerin fakat bruma cardozo gibi melo gibi . Gelirse bu yil clde hiç oynamaz ama brumayida cok istiyorum fakat antrenmansiz

Medya için çok iyi oldu hocanın milli takım ile ilgili haberleri.

Nöbet içinde hem yoğun hemde stresli bi 48 saat oldu.

Hoca Galatasaraydan ayrılmayacağını net bir şekilde açıklamış aynı anda 2 takım çalıştırma olayıda mümkün değil gibi gözüküyor inşallah yarın tamamen kapanır bu konu ve gereksiz stres ve bilgi kirliligide ortadan kalkmış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt