beyler ben simdi hicbirsey anlamadim simdi fatih terim milli takim gorevini kabul etti mi etmedi mi ?
etmedi,bugün açıklar.
beyler ben simdi hicbirsey anlamadim simdi fatih terim milli takim gorevini kabul etti mi etmedi mi ?
Önümüzdeki haftanın yeni gündemleri:
Hasan Şaş ile Fatih Terim'in arası açıldı.
Arda gelmek istiyor ama fatih Terim veto etti.
Bülent Tulun ile Gerest görüştü.Gerest Galatasaray'a sıcak bakıyor.
Lucescu beklemede.
Hagi bavulları topladı.
Burak Yılmaz Fatih Terim'e gider yaptı.
Bişi sorucam. Ünal Aysal ın öyle yada böyle basını ele geçirmesini istermiydiniz?

Bale i satmak zorundalar Real e ama. Yoksa batarlar. Çok ucuza yapmıyorlar o transferi
Varmı la okadar paran![]()
Gelir gideri karşılıyor ama bale zamanındaki kadroya kıyaslarsan mükemmel oluyor.Bu kadronun kafa tutamayacagı takım yok özellikle orta saha ve ofans hattı mükemmele yakın ve cok genc soldado hariç.Özellikle lamela mükemmel olur
olacak
DHayırdır bilader konya fener maçına 2den 1mi oynadınD

olacak

sende bütün servetini yarınki maçta Arsenal'e mi bastın![]()
elim uzun benim ..bakma 18 yaşında olduğuma...çevrem iyi![]()
Bişi sorucam. Ünal Aysal ın öyle yada böyle basını ele geçirmesini istermiydiniz?
Tottenham 'ın yedeklerinden Arsenal'in 11 ine giremeyecek adam yok kadro kalitesi farkını çok açtılar arsenal ve Liverpool ile
Tottenham 'ın yedeklerinden Arsenal'in 11 ine giremeyecek adam yok kadro kalitesi farkını çok açtılar arsenal ve Liverpool ile