GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 172

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
172/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki haftanın yeni gündemleri:

Hasan Şaş ile Fatih Terim'in arası açıldı.

Arda gelmek istiyor ama fatih Terim veto etti.

Bülent Tulun ile Gerest görüştü.Gerest Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Lucescu beklemede.

Hagi bavulları topladı.

Burak Yılmaz Fatih Terim'e gider yaptı.

bu medya bizi rahat birakmayacak. halimize biraksalar.. mesela dusun bir yabanci siniri yok. galatasarayin resmen diger takimlarla arasinda ucurum olacak. fenerbahce sadece diger takimlar kategorisinde olacak. buda insanlarin isine gelmiyor. yani sportif anlamda onumuzu kesemiyorlar tek caresi boyle dolayli yonden. tupcunun her kupa sonrasi yuz ifadesi herseyi anlatiyo. ama inadi toplayacaz tum kupalari

Allah belanizi versin sizin kibi kurumlarin.

Amerikada DFH isimli uyduya 3 ayda bir $160 verip butun kanallari izliyodum senelerdir. Serefsizler anlasma yapamadiklari icin lig tv'yi kaldirmislar. Obur uydu "digiturk" te yillik $350 istiyolar ama kanald ve star yok. Serefsizler ya.

Şimdi dusunuyorum 4 mac en son mac 15 ekimde yani 50 gunluk bır zaman neler getirir neler goturur cok uzun bir zaman degıl cok buyuk sıkıntı olmaz diye dusunuyorum ama burası Turkıye 1 gunde bile ne fırıldaklar donuyor o yuzden Fatih hocayı kaybetmekten korkuyorum

1 yıldır wireless modem vardı kurmuyordum normal modem kullanıyordum kurayım bir hızına bakayım dedim fena değil normal modemden hızlı geldi wireless modem iyiymiş yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt