GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 168

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
168/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan - Bruma - Carlinhos'un gelmesi, Fenerin elenmesi hiç biri umrumda değil

Şuan dünya üzerinde ilgimi çeken tek şey Milli Takım Teknik Direktörünün İmparator olmaması

ne oldu olm şimdi hoca iki takımı birden mi alıyor allahıızı severseniz rahatlatın ya beni

soner abi

önce nefes al, tüpçünün son hali bu görüşme esnasından çekilmeee..

33toy.gif

:)

Suat KILIÇ ‏@suatkilic31 dk

Herkesin gonlünde başka aslan yatıyor. Siz söyleyin bari... Milli Futbol Takımı'nın başında kimi görmek istersiniz?..

Açık ve net . Hiç bela okumazdım ama yeter yani Allah belanızı versin.

suat kılıç bu saatte bunumu düşünüyormuş???

milli takımın başında görmek istediğim önemli değil, milli takımı nerde görmek istediğimiz önemli.

Bügün forumda bos yere yaygara koparanlar fatih hocanin son burak mevzusunda söylediklerini dinleselerdi yeterli olurdu bence!!!Bütün bu haberleri kimin cikartigini bilecek kadar tecrübeliyim diyor hocamiz ama bizim insanlarimiz tweetlere inaniyor:(

Aynen . Goksel gumusdagin ibb baskani oldgu zaman avci antrenordu

Milli takima gitt avci. Gumusdag kulubu birakti hicbir yetkisi olmadan floryada ozel gorustu , fatih trrimin basina sizdiracak hhali yok demiroren ilk olarak gazetesinin twitter hesabindan duyurdu.. . 17yasimayim ben bile goruyorm herseyi

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

arkadaşlar konu dışı ama bilgi verebilecek veya benimle aynı durumda olan bir renkdaşım var mı acaba ? d-smarta paralı üye değilim ama kutusu var salzburg maçlarını filan izlemiştim... şifresiz yarın bu şerefsizlerin maçlarını eski üyelere açık mı bi bilgisi olan var mı

Aynen . Goksel gumusdagin ibb baskani oldgu zaman avci antrenordu

Milli takima gitt avci. Gumusdag kulubu birakti hicbir yetkisi olmadan floryada ozel gorustu , fatih trrimin basina sizdiracak hhali yok demiroren ilk olarak gazetesinin twitter hesabindan duyurdu.. . 17yasimayim ben bile goruyorm herseyi

buna karşı ünal aysal değil, galatasaray a.ş nın başındaki adam çıkıp diyecek, ne ayaksınız diye. başkan ve teknik adam her bokun peşinden koşturcaksa bumu prof yöneticilik? tam bir manipalasyon yapılıyor borsada..

fener cas davası değil, bizim sanki ceza almışızda ne yapacağımızı düşünür haldeyiz...

çıkıpta bir yönetici diyemiyormu? bırakın bu işleri diye...

suat kılıç bu saatte bunumu düşünüyormuş???

milli takımın başında görmek istediğim önemli değil, milli takımı nerde görmek istediğimiz önemli.

Takip ettiğimden falan değil , Rt etmişler yine gözüme çarptı . Gecenin şu saati sinirlerim tepeme fırladı , yazmayım yazmayım diyorum tutamıyorum . Milli takımdan da soğuttular insanı.

buna karşı ünal aysal değil, galatasaray a.ş nın başındaki adam çıkıp diyecek, ne ayaksınız diye. başkan ve teknik adam her bokun peşinden koşturcaksa bumu prof yöneticilik? tam bir manipalasyon yapılıyor borsada..

fener cas davası değil, bizim sanki ceza almışızda ne yapacağımızı düşünür haldeyiz...

çıkıpta bir yönetici diyemiyormu? bırakın bu işleri diye...

Diyemiyor abi .. mali açıdn enfes bir atrteji izlensi lakin. Bu muazzamligi ne sertlik,aqgresiflik,sozunu tutma da basawrabildik

Bügün forumda bos yere yaygara koparanlar fatih hocanin son burak mevzusunda söylediklerini dinleselerdi yeterli olurdu bence!!!Bütün bu haberleri kimin cikartigini bilecek kadar tecrübeliyim diyor hocamiz ama bizim insanlarimiz tweetlere inaniyor:(

Abi nefret ediyorum su twitter'de ne görürlerse buraya yazmalarina. Adami hasta ediyorlar. Insan bu kadar saf olabilir mi, yazilan herseye inaniyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt