Fatih Hacı
Berlin Panteri
Yok yok sesim fena degildir zatenDadasim ben
[media]https://www.youtube.com/watch?v=uz55VJ6BSAA[/media]
Tamam kactim ben![]()
senmisin bu onur?
öyleyse muthis okuyorsun. kaset yapalim gel seninle

Yok yok sesim fena degildir zatenDadasim ben
[media]https://www.youtube.com/watch?v=uz55VJ6BSAA[/media]
Tamam kactim ben![]()

senmisin bu onur?
öyleyse muthis okuyorsun. kaset yapalim gel seninle![]()
sağlam kafa ile söyleyemiyor. 
senmisin bu onur?
öyleyse muthis okuyorsun. kaset yapalim gel seninle![]()
Tesekkür ederim. 
Evet benimTesekkür ederim.
Ama benim ilginc bir özelligim var. Sadece kafam iyiyken sarki söylüyorum![]()

Evet benimTesekkür ederim.
Ama benim ilginc bir özelligim var. Sadece kafam iyiyken sarki söylüyorum![]()

ne oldu olm şimdi hoca iki takımı birden mi alıyor allahıızı severseniz rahatlatın ya beni

Suat KILIÇ @suatkilic31 dk
Herkesin gonlünde başka aslan yatıyor. Siz söyleyin bari... Milli Futbol Takımı'nın başında kimi görmek istersiniz?..
Açık ve net . Hiç bela okumazdım ama yeter yani Allah belanızı versin.
Bügün forumda bos yere yaygara koparanlar fatih hocanin son burak mevzusunda söylediklerini dinleselerdi yeterli olurdu bence!!!Bütün bu haberleri kimin cikartigini bilecek kadar tecrübeliyim diyor hocamiz ama bizim insanlarimiz tweetlere inaniyor![]()
Aynen . Goksel gumusdagin ibb baskani oldgu zaman avci antrenordu
Milli takima gitt avci. Gumusdag kulubu birakti hicbir yetkisi olmadan floryada ozel gorustu , fatih trrimin basina sizdiracak hhali yok demiroren ilk olarak gazetesinin twitter hesabindan duyurdu.. . 17yasimayim ben bile goruyorm herseyi
PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
suat kılıç bu saatte bunumu düşünüyormuş???
milli takımın başında görmek istediğim önemli değil, milli takımı nerde görmek istediğimiz önemli.
buna karşı ünal aysal değil, galatasaray a.ş nın başındaki adam çıkıp diyecek, ne ayaksınız diye. başkan ve teknik adam her bokun peşinden koşturcaksa bumu prof yöneticilik? tam bir manipalasyon yapılıyor borsada..
fener cas davası değil, bizim sanki ceza almışızda ne yapacağımızı düşünür haldeyiz...
çıkıpta bir yönetici diyemiyormu? bırakın bu işleri diye...
arkadaşlar konu dışı ama bilgi verebilecek veya benimle aynı durumda olan bir renkdaşım var mı acaba ? d-smarta paralı üye değilim ama kutusu var salzburg maçlarını filan izlemiştim... şifresiz yarın bu şerefsizlerin maçlarını eski üyelere açık mı bi bilgisi olan var mı
Bügün forumda bos yere yaygara koparanlar fatih hocanin son burak mevzusunda söylediklerini dinleselerdi yeterli olurdu bence!!!Bütün bu haberleri kimin cikartigini bilecek kadar tecrübeliyim diyor hocamiz ama bizim insanlarimiz tweetlere inaniyor![]()