Murat Oktay
Tecrübeli Üye
Fatih Terim: "“Burada daha işim bitmedi. 4. yıldızı almak istiyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacağım” ( Haluk Yürekli )
Facede gordum umarım dogrudur gıtme kal hocam
öyle bir twiti yok
Fatih Terim: "“Burada daha işim bitmedi. 4. yıldızı almak istiyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacağım” ( Haluk Yürekli )
Facede gordum umarım dogrudur gıtme kal hocam
yazıklar olsun hocaya....bi de prensipte olumlu yaklaşmış öyle mi...iki yüzlü herif.git mersin maçından sonra öyle konuş,dün öyle de..
agzindan cikan kulagin duyormu senin ya. hocanin prensipte kabul ettigini nerden biliyorsun ?! sana mi söyledi. toplantida yanindamiydin ?! erken öyle hocaya küfüre yakin hakaret etmenin anlami yok buralarda
seten yavşağı yazmış görmedin mi..
4 yıllık teklif edilmiş 1 yıl daha bizde kalıp sonra gidecekmiş, yaktın bizi demirören....
Asaletin Yeter @uA1905od 12 dk
Asaletin Yeter @uA1905od 13 dkTek kabul edebilecegimiz sey, Terim'in sadece gecis dönemi icin su Milli Takimi calistirmasi. Yani kalan 4 mac, olursa Play-Off birde gidilirse (ki nerdeyse sifir ihtimal, ama Terim'in oldugu yerde her zaman umut vardir) Dünya Kupasi. En fazla 10 Ay icin ikisini birden yürütsün. Ondan sonra Milli Takimi birisine teslim edip, sadece Galatasaray'daki görevine devam etsin. Daha yapilacak cok is var. 4. Yildiz, bes sene üst üste Sampiyonluk ve Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu!!!
seten yavşağı yazmış görmedin mi..