GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 177

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
177/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim 4.yıldızı almadan ayrılmaz..Fatih Hoca lig devam ederken bir takımdan kovulmazsa ayrılmaz Fatih hoca bir takıma lig devam ederken geçmez..Fatih hoca bir yerini yırtsa bazılarınıza kendini ispat edemeyecek..Bazılarının yazıları aleni fenerli bu belli ama aklı selim olan Galatasaraylılar Fatih hocanın bunu kabul etmeyeceğini çok iyi biliyor..

yazıklar olsun hocaya....bi de prensipte olumlu yaklaşmış öyle mi...iki yüzlü herif.git mersin maçından sonra öyle konuş,dün öyle de..

agzindan cikan kulagin duyormu senin ya. hocanin prensipte kabul ettigini nerden biliyorsun ?! sana mi söyledi. toplantida yanindamiydin ?! erken öyle hocaya küfüre yakin hakaret etmenin anlami yok buralarda

Hoca gitmez. Gitse de dördüncü yıldızı takmadan gitmez. Şöyle bir şey daha var, Fatih hoca giderse Ünal Aysal çok kredi kaybeder.

Terim taraftarın kendisini ne kadar çok seviyor biliyor ve böyle bir şey yapacağına inanmıyorum ben.Mantıklı düşününce nezaketen o görüşmeye gitti ortada.İnşallah böyledir.Arka arkaya bu kadar başarı gelmişken ve bunu devam ettirecek bir kadro ve yönetim varken Terim asla ayrılmaz.

Dün başkana kızdım niye izin verdi diye.

Ama izni vermese de,hocayı kukla gibi yönetiyor özgürlüğünü elinden alıyor diye kızacaktım.

Sabahki görüşmede hocaya da kızdım.

Gitmeyecek olsan bile görüşme yapmayacaktın, yapsan da yüzlerine tükürüp gidecektin yanlarından.

1. 1:16 AM - 21 Ağustos 13 · Detaylar

" data-you-follow="false" data-you-block="false">

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 11 dk

Birbirinin kucağına atıyor, bu saatten sonra Hocanın açıklamasını bekliycez, iddiaaya da girdim ben çok eminim kabul ermiycek ama bekleyelim

1:15 AM - 21 Ağustos 13 · Detaylar

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 12 dk

Hoca iki takım çalıştırmayı kabuş ederse Galatasaray kabul etmiycek eee ozaman sen ne diye kestirip atmıyosun konuyu herkes bombayı>>>

1:14 AM - 21 Ağustos 13 · Detaylar

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 13 dk

Ünal Aysal bu süreci doğru yönetemedi çok net arka tarafta yaşanan oyunlar var ama bu oyunu bozan büyük Galatasaray taraftarıdır!!!!

Tek kabul edebilecegimiz sey, Terim'in sadece gecis dönemi icin su Milli Takimi calistirmasi. Yani kalan 4 mac, olursa Play-Off birde gidilirse (ki nerdeyse sifir ihtimal, ama Terim'in oldugu yerde her zaman umut vardir) Dünya Kupasi. En fazla 10 Ay icin ikisini birden yürütsün. Ondan sonra Milli Takimi birisine teslim edip, sadece Galatasaray'daki görevine devam etsin. Daha yapilacak cok is var. 4. Yildiz, bes sene üst üste Sampiyonluk ve Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu!!!

4 yıl teklif edilmi 4 maç söz konusu değil

seten yavşağı yazmış görmedin mi..

seten kim oldugunu biliyormusun sen. fenerli oldugunu biliyorsundur umarim o serefsizin. bir tiyatro oynaniyor ama bu bir gercek. imajimizi kirletmeden yani milli görevden kaciyoruz demeden bir cekilde bu isden ziyirmak gerekir. cok zor bir sürec hoca icin bu. baskan da simdiye kadar üek destek vermedi vallahi.

ama söyle oyunu oynuyoruz bizde galiba.

-- baskan buyrun mesele milli konu ise görüsün bakalim. hocada dün gece aciklama yayinlatirdi Galatasaray dan ayrilmam ancak Galatasaray beni istemezse ayrilirim diye. baskanda diyecek karar hocanin .giderse yolu acik olsun kalirsa basimizin üstünden yeri var.

yani kovmuyoruz hic bir cekilde hocayi . sonrada baskan ek olarak iki takima calistirmasina izin veremeyiz diyecek. hocada iyi o zaman Galatasarayi seciyorum arkadas diyecek dünkü aciklamayida göz önüne alirsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt