Erkan Erdoğan
10 Numara!
Taraftar yönetime baskı yapmalı.Yeter lan bu kadar kibarlık.Masaya yumruk vurmanın zamanı geldi de geçiyor.
Fatih Terim 4.yıldızı almadan ayrılmaz..Fatih Hoca lig devam ederken bir takımdan kovulmazsa ayrılmaz Fatih hoca bir takıma lig devam ederken geçmez..Fatih hoca bir yerini yırtsa bazılarınıza kendini ispat edemeyecek..Bazılarının yazıları aleni fenerli bu belli ama aklı selim olan Galatasaraylılar Fatih hocanın bunu kabul etmeyeceğini çok iyi biliyor..

Hala bize oyun oynanıyor iddiaları var.
Abi Hoca ve Başkan istemiyorum dediği an biter. Böyle oyun mu oynanır![]()
Hükümetin istediği bir şeye hayır diyecek g.t kimsede yok. hayır diyenlerin haline bir bak istersen, başlarına neler geldiğini
Fatih hoca neresini yırtsın acaba beni bırakmazlarsa Galatasaraydan hiç bir zaman ayrılmam dedi daha dün..Nasıl bir karamsarlık var anlamadım..Adam gidecek görüşecek,sonra Galatasaray menfaatleri için doğru olmayacağına karar verdikdiyip red edecek o kadar..Adama teklif edilen Milli Takım yahu vereceği sert cevaplarda basın tepesine çöker biraz mantıklı olun..İşi yokuşa sürüp güzel bir dille red edecek bu kadar basit..Fatih hoca bişeyi kabul etse anlık eder dün başına geçerdi milli takımında..Saçmalamayın yahu..

Hala bize oyun oynanıyor iddiaları var.
Abi Hoca ve Başkan istemiyorum dediği an biter. Böyle oyun mu oynanır![]()