GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 178

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,8K
Sayfa
178/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Padisahin baskisi olmasa bu is buralara gelirmiydi yahu?

Terim Demirören´le ayni masada oturuyorsa, baskinin siddetini de siz tahmin edin artik.

Hertürlü Galatasaray zarar görecek de, en zararsiz formulü düsünüyorlar sanirim.

Kalsa da gitse de Galatasaray zarar görmüstür ve görecektir.

Fatih Terim 4.yıldızı almadan ayrılmaz..Fatih Hoca lig devam ederken bir takımdan kovulmazsa ayrılmaz Fatih hoca bir takıma lig devam ederken geçmez..Fatih hoca bir yerini yırtsa bazılarınıza kendini ispat edemeyecek..Bazılarının yazıları aleni fenerli bu belli ama aklı selim olan Galatasaraylılar Fatih hocanın bunu kabul etmeyeceğini çok iyi biliyor..

2 saat görüşülmez iş ciddi olmasa yalnız..eder etmez ama iş sıkıntılı edecek gibi

Fatih Hoca'ya kızamıyorum Ünal Başganla baştan beri bir sürtüşmeleri var..Bence başkan Terime o güveni veremiyor..Yoksa Terim aptal değil ya oturmuş şu düzeni bırakıp dandik Milli Takımın başına geçecek..

Zaten Başkanın Terime görüşme için onay vermesi bir nevi seni istemiyorum mesajıdır..Kimse kendini kandırmasın..Biri çıkıp Mourinho'ya gel İngiltere Milli takımını da çalıştır dese Abramovich federasyonun bir taraflarından kan alır ...

Bahsedildiği gibi seneye Galatasaray'ı bırakması şartı koşulduysa asla kabul etmez benim bildiğim Fatih Terim..3-5 çapulcunun da baskısında kalacak bir adam değil imparator o Alper Potuk falan mı sandınız kimseye papuç bırakmaz..Başkan da hocamız da milli takım olduğu için nezaket olarak görüşmeyi uygun buldular ama seneye GS'yi bırak teklifini yedirirler adama..

fatih terime 11 maç ceza dediler eyvallah dedik, 6+0+4 dediler eyvallah dedik, fenere ceza yok cas'a gidiyor dediler eyvallah dedik şimdide fatih terimi elimizden alıp önümüzü kesmeyi planlıyorlar ve hala ünal başgan ile fatih terim topu birbirine atma derdinde neymiş işin içine siyaset girmişmiş nolacak kardeşim klubü mü kapayacaklar? ünal başgan dese yok olum size fatih terim falan gidin ersun yanala teklif versin de, fatih terimde sadece galatasarayı çalıstırırım bundan sonra dese ne olacak biri bana bunu söylesin?

Hadi hepsine eyvallah ikisini bir yönetsin, peki bu seneye bırak olayı nedir? milli takımın geleceği ile seneye bırak arasındaki ilişki hangi yönde?, seneye bırak teklifinden anlasılacak tek birşey var galatasarayda bize çok koydun 1 sene daha koy seneye bırak artık yeter bu kadardan başka ne olabilir? eğer milli takımdaki başarısını etkileyeceğini düşünüyorlarsa bu senede vermesinler teklifi arkadas ne bu baska türk teknik direktör mü kalmadı? şenol güneşinden mustafa denizlisine kadar adam varken niye aktif teknik direktörlüğüne 2 sezondur şampiyon olan bir takımda devam eden bir adama teklif gönderirsin nasıl bir kişiliksizlik bu?

Fatih hoca neresini yırtsın acaba beni bırakmazlarsa Galatasaraydan hiç bir zaman ayrılmam dedi daha dün..Nasıl bir karamsarlık var anlamadım..Adam gidecek görüşecek,sonra Galatasaray menfaatleri için doğru olmayacağına karar verdikdiyip red edecek o kadar..Adama teklif edilen Milli Takım yahu vereceği sert cevaplarda basın tepesine çöker biraz mantıklı olun..İşi yokuşa sürüp güzel bir dille red edecek bu kadar basit..Fatih hoca bişeyi kabul etse anlık eder dün başına geçerdi milli takımında..Saçmalamayın yahu..

Katılıyorum. Ama insan biran önce aydınlansın istiyor bu karamsarlık ortamı. Fatih hoca geçen sezon sonu "gidecektim ama sırf bunlara inat burada kalıp bunlara gününü gösterecem " babında bir açıklama yapmıştı ceza aldığında. Şuan boşta mustafa denizli gibi şenol güneş gibi yerli teknik adamlar varken fatih hocaya teklif götürmenin bir amacı olabilir. Galatasarayı bu şekilde engellemek. Çünkü napsalar engelleyemiyorlar. Aslında Fatih hoca ardanın yaptıkğı gibi akşam bir açıklama yapıp "beni sevenleri üzmem" deseydi :)

Hala bize oyun oynanıyor iddiaları var.

Abi Hoca ve Başkan istemiyorum dediği an biter. Böyle oyun mu oynanır:)

Mesele şu; hoca kabul etmezse görevden kaçtığı konuşulacak, şerefsiz medya hocanın üstüne gidecek.Hocann yapısını biliyorsun, bu gibi durumlarda kontrolünü kaybedebiliyor.Belki de bunları dedirtmemek için görevi kabul edecek.Her türlü bu iş bize zarar verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt