GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 187

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,7K
Sayfa
187/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün beni kovmadıkları sürece gitmem diyen Fatih Terim bugün görüşüyorsa en fazla 2 takımı çalıştırmak için görüşmüştür. O bu seneyi Galatasarayda tamamla seneye sadece Milli Takım muhabbetleri falan hikaye..

Benim tek korkum Ünal Aysal. Yine saçma sapan oyunlara gelecek diye korkuyorum..

Ulan zaten yanlışlar silsilesi ünal başkanla başlıyo.Sen nasıl olurda demirörenle görüşürsün.Hadi görüştün nasıl izin verirsin hocayla görüşmesi için.Ulan o değilde demirörenin numarasının sende olmaması lazım.Ulan hadi oda oldu açmaman lazım o arayınca başkan.

basbakanin hatrini neyse.

Ula bu siyasi ibisler neden elelrini cekmiyorlar futboldan anasini aglatdirlar.Size ne lan?

tek bir neden var buda $ike sürecinden dolayi. biz kurtaracagiz feneri bjk i bilmem pislikleri diye futbola el atilar resmen. bu olay kapana kadarda cekilmezler. bu nalet sürec bittigi zaman tüpcüde gider hukumet de elini ceker futboldan.

durum bu maalesef :(

düpedüz gitme fikrini düşünüyor o bile beni hayal kırıklığına uğrattı. tüpçüyle bir buçuk saat görüşmek ne demek hem de evinde. imparator dediğimiz adam bunları bize layık görmemeli.

belki de o bahsedilen baskı sebebiyle bunları yapıyordur, bekleyelim görelim.eğer bu federasyonun teklifini kabul ederse beni de hayal kırıklığına uğratır hoca.

bi kere kendi sağlığını riske atacak hoca,ben milli takımı da iyi yere getiririm diyerek.kendi yıpranacak,GS yıpranacak..yani 2 gündür bi saçmalıktır alıp gidiyo.

Yeterki sen reddet be hoca. Gerekirse sokakta oynar, kaldirimdan destekleriz.

Gerekirse onurumuzla 5. oluruz. Yeterki durus sergile, bu serefsizleri reddet ve bizi üzme.

Yeterki sen bu insanlarin hayallerini yikma, biz cakma Osmanliyla savasip basarisiz olmaya raziyiz.

gitde ünal abinize söyle göndermeye yol arıyodu rest çektigi yere izin vererek topu fatih terime İMPARATORA attı .

red etse vatan haini , kabul etse gs haini .

hehe o kafa iyiymiş güzel kullan ama alıntıladığında aynı şekilde... adam iki takımıda çalıştırmak istiyor galatasarayıda bırakmak istemiyor bu terimi hain yapmaz aysallıkda bir durum yok saçma sapan tartışıyosunuz ha sadece milli takımı çalıştırırsa terim hakikaten gözden düşer bu bir gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt