GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 186

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,7K
Sayfa
186/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRT Spora göre (Devletin spor kanalı)Hoca Demirörenin teklifini red etmiş.Başbakan telefonla bizzat arayınca işler değişmiş.
icon_sad.gif

Bosbakan kim oluyorda her söyledigi allah kelami gibi yapiliyor.tövbe tövbe

neden ?! baskanin telefonla demirörene görüsmesi icin izin vermis milli takim icin. oda gitmis milli takim konusu icin oraya dinlemeye.

Ben başkasını tanımam abi fatih terimi tanırım. 2takımı falanda kabul etmiyorum. Görüşmesini bile kabul etmiyorum. Stada heykelini dikseler yıkmaya giderim bir gece ansızın. Böyle haysiyetsiz insanların teklifini düşünmeyi aklından geçiren bir adamı ben kabul etniyorum

forumda resmen hakarete varilan sözler okunuyor hocaya karsi resmen. daha bic bir sey belli degilken sanki yilardir bu zamani beklemisler ant terimciler.

hic forumda görmedigim kisiler birden cika vermis bakiyorum.

yaziklar olsun diyorum sadece bu kisilere.

drogba saha içinde komutan olur zaten,saha dışında da onun gibi biri olsaydı..bursa maçını kazanırdık.şimdi çok zor o maçı kazanmak.

fatih terim bu teklifi kabul ettiği an benim için bitmiştir.bırak imparatorluğu galatasaraylılığı bile bitmiştir benim için. oysa gözümde bi efsaneydi, bu ihaneti hayatım boyunca unutmam ve affetmem

Ya siz neden bahsediyorsunuz terimin tup kafa ile gorusmesi bile rezillik ve sikandaldir boyle birsey kabul edilemez.eger ikisinide calistiririm derse yolu acik olsun hemde bir daha bu kulube gelmemek uzere.yok oyle sey arkadas issiz kaldiginda gel eski gunlerine don sonra ya italyaya git yada milli takima.kimsenin oyuncagi degil GS kulubu.terim yine yuksek egolari yuzunden sacma sapan islerin pesinde

Hoca bizi bırakmaz, nasıl da gaza geliyorsunuz.Tek sıkıntı hocanın iki işi aynı anda yürütmek istemesi.Buna da başkanın izin vermeyip hocayı bir karara zorlaması gerekir.

ünal aysal taraftarı biliyo,terimi bırakmaz muhtemelen de,iki takım birden olmaz demesi lazım.

(fatih terim demiörenin evine gitmiş,iyki gitmiş..bunları konuşmayalım,yanlış değil yaptığı çünkü.)

işinize geldiği gibi konuşalım

Ben başkasını tanımam abi fatih terimi tanırım. 2takımı falanda kabul etmiyorum. Görüşmesini bile kabul etmiyorum. Stada heykelini dikseler yıkmaya giderim bir gece ansızın. Böyle haysiyetsiz insanların teklifini düşünmeyi aklından geçiren bir adamı ben kabul etniyorum

yahu kusuruma bakmada sen konuyu tam okuyamamisin galiba. bu perde arkasinda basbakan var . basbakan in istegi ile gitmisdir hoca. demirören ve saire hikaye bu konuda. bence yinede red edecekdir hoca ama basbakanin hatrina görüsmeye gitti isde.

fatih terim bu teklifi kabul ettiği an benim için bitmiştir.bırak imparatorluğu galatasaraylılığı bile bitmiştir benim için. oysa gözümde bi efsaneydi, bu ihaneti hayatım boyunca unutmam ve affetmem

gitde ünal abinize söyle göndermeye yol arıyodu rest çektigi yere izin vererek topu fatih terime İMPARATORA attı .

red etse vatan haini , kabul etse gs haini .

yahu kusuruma bakmada sen konuyu tam okuyamamisin galiba. bu perde arkasinda basbakan var . basbakan in istegi ile gitmisdir hoca. demirören ve saire hikaye bu konuda. bence yinede red edecekdir hoca ama basbakanin hatrina görüsmeye gitti isde.

basbakanin hatrini neyse.

Ula bu siyasi ibisler neden elelrini cekmiyorlar futboldan anasini aglatdirlar.Size ne lan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt