Bunyamin Arslanli
Tecrübeli Üye
Bu siyasiler her ota niye karisiyorlar ?!
TRT Spora göre (Devletin spor kanalı)Hoca Demirörenin teklifini red etmiş.Başbakan telefonla bizzat arayınca işler değişmiş.![]()
neden ?! baskanin telefonla demirörene görüsmesi icin izin vermis milli takim icin. oda gitmis milli takim konusu icin oraya dinlemeye.
Lucescu olmazmi onur
TRT Spora göre (Devletin spor kanalı)Hoca Demirörenin teklifini red etmiş.Başbakan telefonla bizzat arayınca işler değişmiş.![]()
fatih terim bu teklifi kabul ettiği an benim için bitmiştir.bırak imparatorluğu galatasaraylılığı bile bitmiştir benim için. oysa gözümde bi efsaneydi, bu ihaneti hayatım boyunca unutmam ve affetmem
Bosbakan kim oluyorda her söyledigi allah kelami gibi yapiliyor.tövbe tövbe
Ben başkasını tanımam abi fatih terimi tanırım. 2takımı falanda kabul etmiyorum. Görüşmesini bile kabul etmiyorum. Stada heykelini dikseler yıkmaya giderim bir gece ansızın. Böyle haysiyetsiz insanların teklifini düşünmeyi aklından geçiren bir adamı ben kabul etniyorum
fatih terim bu teklifi kabul ettiği an benim için bitmiştir.bırak imparatorluğu galatasaraylılığı bile bitmiştir benim için. oysa gözümde bi efsaneydi, bu ihaneti hayatım boyunca unutmam ve affetmem
Bosbakan kim oluyorda her söyledigi allah kelami gibi yapiliyor.tövbe tövbe
yahu kusuruma bakmada sen konuyu tam okuyamamisin galiba. bu perde arkasinda basbakan var . basbakan in istegi ile gitmisdir hoca. demirören ve saire hikaye bu konuda. bence yinede red edecekdir hoca ama basbakanin hatrina görüsmeye gitti isde.
adam daha dün dedi beni kovmadıkları sürece gitmem diye.sakin olalım.
Yani fatih terim demirorenin basarisi icin çalışacak demek ki her şey yalanmis hocam