Ramazan Milli
Parçalı Üye
Kusura bakmayın ama ben bu TFF başkanından ve AKP bakanlarından tiskiniyorum.
Lan var ya bıktım bu Galatasaray tarihindeki pasif adamlardan. Çıkıp tak tak 2-3 laf edecek adam yok koskoca yönetimde Başkanda dahil. Vermiyoruz kardeşim diyeceksin..!
Taraftarada yazıklar olsun. Şimdi çoktan ayarı vermeleri gerekiyordu. Melo-Sneijder-Drogba gelince havaalanına işini gücünü bırakıp koşanlar niye şimdi hocanın evinin önüne gitmiyor !
taraftarımızda herşeyi ya körü körüne destekli,yor ya savunuyor...
1-Ali Dürüst ve Öztürk'ün gitmesi hata idi....
2- Hocaya sözleşme imzalatılmalıydı seçimden sonra
3-seçim hiç yapılmamalıydı
4-Başkan izin vermemeli idi görüşmeye
5-Hocada kabul etmememi idi...
hepsi hata

Yaa kardeş adam dün 17:25'te Ünal Aysal'ı arayıp Fatih Terim'le görüşmek istiyorum demiş.Saatine kadar herşey belli.Daha neyin savunması bu? Başkan dediğinde gerektiği yerde kal demesini de bilmeli,git demesini de.Yabancı sayısı,ve stattan ötürü Terim'i peşkeş çekiyorlar işte dahası ne?
ne diyecek taraftar Metin OKTAY'A taraftar mı gitti ...çocuk mu onlar arkasında taraftar işte bilmiyor mu?
ben gideceksem kal deme konusunda mastır yapsan tutamazsın beni neyin kafası arkadaş bu terimi peşkeş çekme nedir ya terim işine gelmediği yere gitmez teknik direktorlugu bırakır yıne gitmez hiçmi tanımadın adamı
Fatih Terim, bu teklifi koz olarak kullanıyor. Yapılmayan isteklerini yönetime kabul ettirmeye çalışıyor. ( Bülent Tulun, transferi ağır kalma ) İstediklerini alamazsa Milli Takımı kabul edecek. Yönetimde Ali Dürüst'ün de olmaması dezavantaj.
hoca ne yazikki böyle hatalari yapiyor zamaninda nasil 200 yilinda uefa kupasini kaldirdiktan sonra ayrilmisti,eger ayrilmasaydi büyük ihtimal müzemizde en az bir avrupa kupasi daha olucakti ama ne yazikki elindekilerle yetinmiyor haco her zaman daha fazlasini istiyor ,simdi bu plomiklere yol acmanin manasi ne takimin iyi gidiyor sistemin oturmus takimin oturmus taraftar ve yönetim arkanda stadt her mac full cekiyor senin demirören le görüsmen bile taraftarlardan destek kaybi demektir.