GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 193

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,6K
Sayfa
193/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan var ya bıktım bu Galatasaray tarihindeki pasif adamlardan. Çıkıp tak tak 2-3 laf edecek adam yok koskoca yönetimde Başkanda dahil. Vermiyoruz kardeşim diyeceksin..!

Taraftarada yazıklar olsun. Şimdi çoktan ayarı vermeleri gerekiyordu. Melo-Sneijder-Drogba gelince havaalanına işini gücünü bırakıp koşanlar niye şimdi hocanın evinin önüne gitmiyor !

ne diyecek taraftar Metin OKTAY'A taraftar mı gitti ...çocuk mu onlar arkasında taraftar işte bilmiyor mu?

taraftarımızda herşeyi ya körü körüne destekli,yor ya savunuyor...

1-Ali Dürüst ve Öztürk'ün gitmesi hata idi....

2- Hocaya sözleşme imzalatılmalıydı seçimden sonra

3-seçim hiç yapılmamalıydı

4-Başkan izin vermemeli idi görüşmeye

5-Hocada kabul etmememi idi...

hepsi hata

Aynen.Albayrakda gitmemeliydi.O yönetim devam etmeliydi.Seçim işi bozdu bizi biraz.

ben beynimden vurulurum iki takımıda kabul ederse...akşam hocanın açıklamasından sonra millet burda sevinç narası atarken dedimki sevinmeyin bu açıklama hoşuma gitmedi benim.... eh imparator ..eh hocam ..ola ki kabul edersen bu teklifi hayatım boyu büyüttüm gözlerimde seni..hayatımdaki seninle hiç konuşmamama rağmen beni tanımamamana rağmen en sevdiğim adamalrdan birisin sen..yıllar sonra gelip bu takımı ayağa kaldırmışken bunu yapma hoca ...ne olur benim bir ömürlük güvenimi sevgimi hayal kırıklığına uğratma...kabul edersende o teklifi DURMA GALATASARAYDA GİT MİLLİ TAKIMINI ÇALIŞTIR O SAATTEN SONRA İSTEMİYORUM BEN

Yaa kardeş adam dün 17:25'te Ünal Aysal'ı arayıp Fatih Terim'le görüşmek istiyorum demiş.Saatine kadar herşey belli.Daha neyin savunması bu? Başkan dediğinde gerektiği yerde kal demesini de bilmeli,git demesini de.Yabancı sayısı,ve stattan ötürü Terim'i peşkeş çekiyorlar işte dahası ne?

ben gideceksem kal deme konusunda mastır yapsan tutamazsın beni neyin peşindesiniz arkadaş bu terimi peşkeş çekme nedir ya terim işine gelmediği yere gitmez teknik direktorlugu bırakır yıne gitmez hiçmi tanımadın adamı

Hala u.aysal diyonusuz be.aysa tupcuye olur gorus dediyse terimde baskanim gorusmeye bile gerek yok diyemiyormudu.zorlami dedi git illa tupcu ile gorus kafasina silahmi dayadilar allah allah ya.herkes boliyorki terime istemedigi birseyi kimse zorla yaptiramaz.gorusmek istemeseydi gorusnezdi okadar

ben gideceksem kal deme konusunda mastır yapsan tutamazsın beni neyin kafası arkadaş bu terimi peşkeş çekme nedir ya terim işine gelmediği yere gitmez teknik direktorlugu bırakır yıne gitmez hiçmi tanımadın adamı

Adam gitmek istemediğini site yoluyla açıkladı zaten.Yönetim içinden kendisine sahip çıkıldığını görmek istiyor.Yönetim içinden birinin çıkıpta hocamızı bırakmayacağız dediğini duydun mu hiç? Bizimkiler bile gitmezsen vatan hainliği olur tarzında beyanlar veriyor.

hoca ne yazikki böyle hatalari yapiyor zamaninda nasil 200 yilinda uefa kupasini kaldirdiktan sonra ayrilmisti,eger ayrilmasaydi büyük ihtimal müzemizde en az bir avrupa kupasi daha olucakti ama ne yazikki elindekilerle yetinmiyor haco her zaman daha fazlasini istiyor ,simdi bu plomiklere yol acmanin manasi ne takimin iyi gidiyor sistemin oturmus takimin oturmus taraftar ve yönetim arkanda stadt her mac full cekiyor senin demirören le görüsmen bile taraftarlardan destek kaybi demektir.

Fatih Terim, bu teklifi koz olarak kullanıyor. Yapılmayan isteklerini yönetime kabul ettirmeye çalışıyor. ( Bülent Tulun, transferi ağır kalma ) İstediklerini alamazsa Milli Takımı kabul edecek. Yönetimde Ali Dürüst'ün de olmaması dezavantaj.

Ne yani tupcu serefsizini GS ye karsi kullanip yonetimi tehditmi ediyo.oyle ise 1dk durmasin cekip gitsin yol orda

Milli Takım Terim'i hak etmiyor.Yılmaz Vural geçsin başa.Yada boştaki diğer adamlar.Neden zaten bir takım çalıştıran hocaya teklif götürürsünki ? Art niyet ararız biz de tabi ki. Başka açıklaması yok bu durumun.

Hoca "Milli görevden kaçtı" gibi bir kanının oluşmaması için ve belli baskılar sebebiyle olumlu bakmıştır da bu bizi bırakacağı anlamına gelmiyor dün akşam yaptığı açıklamadaki gibi. Yapmamız gereken, görüşmenin, olacaksa anlaşmanın ve bizim şartlarımızın öğrenilmesi ve ona göre tepki vermek. Şimdiden atıp tutmanın manası yok.

hoca ne yazikki böyle hatalari yapiyor zamaninda nasil 200 yilinda uefa kupasini kaldirdiktan sonra ayrilmisti,eger ayrilmasaydi büyük ihtimal müzemizde en az bir avrupa kupasi daha olucakti ama ne yazikki elindekilerle yetinmiyor haco her zaman daha fazlasini istiyor ,simdi bu plomiklere yol acmanin manasi ne takimin iyi gidiyor sistemin oturmus takimin oturmus taraftar ve yönetim arkanda stadt her mac full cekiyor senin demirören le görüsmen bile taraftarlardan destek kaybi demektir.

aynen öyle. bu saatten sonra fatih hoca kalsa bile ona karşı olan güvenim azaldı ne yazıkki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt