GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 191

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,6K
Sayfa
191/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ö
Arkadaşlar garip birşey var Abdullah Avcı Kasımpaşa'ya gidecekmiş yakında açıklanır diyorlkar bunlar Şota ile 4senelik sözleşme yapmadılarmı?

bence apo avcı tazminat aldı sonrada dediki beni x takima yerlestirin, anca öyle giderim

bu haber doğru niye derseniz

IBB, Milli Takim ve sonra Kasimpasa

baglantiyi bulana 100 Puan

ampul-b1144.jpg

yönetimde çıkıp çat çat konuşacak adamda kalmadı.adnan öztürk olsaydı verirdi hepsinin ağzının payını.ali dürüstte akil adam rolüyle dalgaya alırdı bu herifleri.

Ben boyle bir salak yonetim gormedim arkadas !

Yildirim Demiroren degilmiydi koltugundan kaldirmak istedigin adam ?

Niye onunla daha telefon gorusmesi yapip hocayla konusma imkani sagliyorsun ? Nekadar aptalca bir davranis bu !!!

Demiroren degilmi seninle zit dusen her aciklamayin ardindan sana kafa tutan ?

Demiroren degilmi yabanci siniri koyan ?

Demiroren degilmi Super Final'i uyduran ?

Demiroren degilmi Sikeyi ortbaz eden ?

Fatih Terim degilmiydi butun TFF kurumlariyla kanli bicakli olan ?

Ben bu sisteme guvenmiyorum diyen ???

VE neden sen gidip o adamla muhatap olup Hocamizla gorusturuyorsun !!!!!

hala hocamızla görüştürüyon diyor arkadaş hayret bişey ya :happy:

Ben boyle bir salak yonetim gormedim arkadas !

Yildirim Demiroren degilmiydi koltugundan kaldirmak istedigin adam ?

Niye onunla daha telefon gorusmesi yapip hocayla konusma imkani sagliyorsun ? Nekadar aptalca bir davranis bu !!!

Demiroren degilmi seninle zit dusen her aciklamayin ardindan sana kafa tutan ?

Demiroren degilmi yabanci siniri koyan ?

Demiroren degilmi Super Final'i uyduran ?

Demiroren degilmi Sikeyi ortbaz eden ?

Fatih Terim degilmiydi butun TFF kurumlariyla kanli bicakli olan ?

Ben bu sisteme guvenmiyorum diyen ???

VE neden sen gidip o adamla muhatap olup Hocamizla gorusturuyorsun !!!!!

bunu tupcu yapmadi hatirlatayim.

avcı gitsede kurtulalım dedik adamın giderken bile zararı dokundu bize.gitsin şerefsiz bekir,egemen,hasan,m.topal,emre,caner bunlarla yiyişsin şimdi.

Başkan o kadar atıp,tuttu.Bu karar değişmezse,kararı alanlar değişir dedi.Tükürdüğünü yalamakla kalmayıp Terim'i de kendi ellerinde Belaören'e teslim etti.Allah akıl fikir versin.

Lan var ya bıktım bu Galatasaray tarihindeki pasif adamlardan. Çıkıp tak tak 2-3 laf edecek adam yok koskoca yönetimde Başkanda dahil. Vermiyoruz kardeşim diyeceksin..!

Taraftarada yazıklar olsun. Şimdi çoktan ayarı vermeleri gerekiyordu. Melo-Sneijder-Drogba gelince havaalanına işini gücünü bırakıp koşanlar niye şimdi hocanın evinin önüne gitmiyor !

önce burak haberiyle karıştırdılar kulübü şimdide hoca eksenli haberlerle.İns hoca bunlara gereken cevabı vericek bizde daha da kenetlenip yolumuza bakıcaz.

Başkan o kadar atıp,tuttu.Bu karar değişmezse,kararı alanlar değişir dedi.Tükürdüğünü yalamakla kalmayıp Terim'i de kendi ellerinde Belaören'e teslim etti.Allah akıl fikir versin.

evet ozellikle sana terim zaten 3 yaşında çocuk tuttu elinden aysal şekerinide aldı kapıya bıraktı yahu terimdeki ego kimde var aysalın lafıyla iş mi yapar arkadaş

Bu yönetimimiz avrupada olsa çok iş yapar başarılı olurdu. Ama türkiyede bu tür profesyonel, avrupai tarzdaki yönetimler vs şeyler iş yapmıyor. Türk usulü olacak. Aziz yıldırım gibi koca karı gibi olacaksın sürekli karı gibi ağlayıp sürekli kamera karşısında birilerine laf sokup mahalle ağzında konuşacaksın. Türkiyede başarı böyle gelir.

Fatih Terim şu konumda Şikebahçe'nin başında olsaydı Belaören,Aziz Yıldırım'ı aramaya cesaret dahi edemezdi.Bizim Başkan'da şimdi çıkar Hoca'nın Milli Takım'a geçmesi hakkında müspet açıklamalar yapar.Ulan kafayı yiyeceğim harbiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt