Şahin Şarif
10 Numara!
başbakanla tüpçüye 7/24 sallamak lazım sadece bu durum için değil. ülke sporunu getirdikleri durum için
aynen buraya yazmiyorum ceza almamak icin amma sulalerini aniyorum hemde cok fazlaca.
başbakanla tüpçüye 7/24 sallamak lazım sadece bu durum için değil. ülke sporunu getirdikleri durum için
Araya Başbakan da girse Terim'de biter iş. Gitmiyorum dese gitmez bu kadar basit. Ama demek ki gitmek istiyordu diye düşünürüm ben giderse. Kimseyi suçlamam. Kalırsa zaten kalmış olur.
Senin ben tipini varya. Bulun getirin su adami bana. Istiyorum bunu
Cumhur Önder Arslan@ArslanCumhur1m
Galatasaray Yöneticisi Şükrü Ergün: "Milli bir davada olumsuz yönde tavır koymak Galatasaray'a yakışmaz" (Beyaz Tv)
Arkadaşlar garip birşey var Abdullah Avcı Kasımpaşa'ya gidecekmiş yakında açıklanır diyorlkar bunlar Şota ile 4senelik sözleşme yapmadılarmı?
bence apo avcı tazminat aldı sonrada dediki beni x takima yerlestirin, anca öyle giderim
bu haber doğru niye derseniz
IBB, Milli Takim ve sonra Kasimpasa
baglantiyi bulana 100 Puan
Senin ben tipini varya. Bulun getirin su adami bana. Istiyorum bunu
Cumhur Önder Arslan@ArslanCumhur1m
Galatasaray Yöneticisi Şükrü Ergün: "Milli bir davada olumsuz yönde tavır koymak Galatasaray'a yakışmaz" (Beyaz Tv)
Giderse: Başkan ile aralarındaki soğuklukta sıkılmıştır ve bu bir fırsat olmuştur. Benim yorumum bu olur. Başkan açısından da fırsat olmuştur denebilir.
Arkadaşlar garip birşey var Abdullah Avcı Kasımpaşa'ya gidecekmiş yakında açıklanır diyorlkar bunlar Şota ile 4senelik sözleşme yapmadılarmı?
bence apo avcı tazminat aldı sonrada dediki beni x takima yerlestirin, anca öyle giderim
bu haber doğru niye derseniz
IBB, Milli Takim ve sonra Kasimpasa
baglantiyi bulana 100 Puan
inanmiyorum yaa.. boyle mi demisler..