GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 190

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,7K
Sayfa
190/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca niçin gitsin daha mı çok para kazanacak daha mı itibar 2 senede yavaş yavaş büyük uğraşlarla oluşturduğu takımla ligde şampiyonlıklar Şampiyonlar Liginde başarı ve prestij dururken hoca nezakaet göstermiş birileri eline milli dava için bir görüşmeyi bile çok gördü demesinler diye görüşüyor .Belki 4-5 maçlık bir süreçte iki takımı aynı anda idare etmeyi kabul eder o da Dünya kupasına gidebilme şansı bittene kadar yada gidip Brezilyada başında olmak için.

ulan şerefsiz tüpçü kabul ediyorum bu sefer yandaşlarınla birlikte iyi bi komplo kurmuşsunuz. biliyorsunuz fatih terimin vatan millet sakaryacılık yönünü zayıf yerinden vurdunuz. galatasarayı durdurmak için müthiş plan.

Ben burada Arda transferi gündeme geldiğinde tek bir ağır laf söylemedim.Arda hatalar yapmıştır,Galatasaray'a yanlışları da olmuştur ama gerekçelerini anlayabilirim.En başta yaşı gençti bir şansı daha hak ediyor diyordum vs.

Ancak şimdi onun babası yaşında Fatih Terim böyle bir hata yapmak üzere.Yemin ederim böyle bir olay olursa hocayı hiç affetmem bir taraftar olarak.Bu işin ciddileşmesi bile biz Galatasaray taraftarında yaralar açmışken bir de kabul ederse gözümde tüm değerini yitirir.Yapma hocam,milli dava diye bir yalana sığınıp şu şerefsizlerle iş birliği etme.

Ben boyle bir salak yonetim gormedim arkadas !

Yildirim Demiroren degilmiydi koltugundan kaldirmak istedigin adam ?

Niye onunla daha telefon gorusmesi yapip hocayla konusma imkani sagliyorsun ? Nekadar aptalca bir davranis bu !!!

Demiroren degilmi seninle zit dusen her aciklamayin ardindan sana kafa tutan ?

Demiroren degilmi yabanci siniri koyan ?

Demiroren degilmi Super Final'i uyduran ?

Demiroren degilmi Sikeyi ortbaz eden ?

Fatih Terim degilmiydi butun TFF kurumlariyla kanli bicakli olan ?

Ben bu sisteme guvenmiyorum diyen ???

VE neden sen gidip o adamla muhatap olup Hocamizla gorusturuyorsun !!!!!

Terim padişahın emriyle milli takıma gidiyorsa bir emirle fenevede gitsin onu da kurtarsın. Başka teknik direktör mü yok lan bu ülkede.:mad-49::mad-49::mad-49:

Arkadaşlar garip birşey var Abdullah Avcı Kasımpaşa'ya gidecekmiş yakında açıklanır diyorlkar bunlar Şota ile 4senelik sözleşme yapmadılarmı?

bence apo avcı tazminat aldı sonrada dediki beni x takima yerlestirin, anca öyle giderim

bu haber doğru niye derseniz

IBB, Milli Takim ve sonra Kasimpasa

baglantiyi bulana 100 Puan

göksel gümüşdağı diyosun heralde,zaten o herif tayyibin sülalesinden biriyle evli bildiğim kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt