GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 224

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,9K
Sayfa
224/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin zerre kadar suçu yok bu durumda. Fatih Terim "GS beni bırakmadıkça ben GS yı bırakmam" diyerek laf ebeliği yapıyor sadece. Bu yıl birlikte çalıştırıp sene sonundan itibaren sadece milli takımı çalıştırcak, bu sözünü hatırlatanlara da "şeeeeyyyy ama ama benim sözleşmem bitti" diyecek. Bu krizi bu derece tırmandıran Fatih Terimdir, istemiyorum deseydi dünden kapanırdı konu. Yazıklar olsun.

hocaya sallamıyorumm..

hoca dün dedi bunu daha izahı yok..

gaaltasaray beni bırakmadıkça-ben galatasarayı bırakmam varmı ötesi..

suç yönetimindir ilk önce, hocan sana bunu diyor sen diye miyorsun, hocam bizimlesin diye..

4 maçlık ne menfaati olacak milli takıma??? yeni yapılanmamı getir şenol hocayı kafası rahat çalışşsın..

Iki tarafli birsey bu. Fatih Terim de laf ebeligi yapmasin yani. Kusura bakmasin.

Yok kisilikten ödün vererek yardima hazirim, falan filan. Gelmiyorum diyecek, bitecek olay.

Sen nasil gidiyorsun ya bu serefsizlerin ayagina? Bu ayinin ayagina gitti ya

stresse e girdim vallah, ama Baskan a guveniyorum eger Terim Milli takimi secerse kesinlikle Heynckes gelsin vallah kimse uzulmez ozaman soyle ses getirecek birisi lazim kafasi calisan birisi...

Dün, Galatasaray beni bırakmadıkça, ben bırakmam diyen Terim, eğer bugun Galatasaray'ı bırakırsa, bunun arkasında yönetimle olan problemlerini araştırmak gerekli.

İstenmedigini düşünüyor yada seneye zaten bizden ayrılacagını düşünüyor olabilir. Ama unuttugu birşey var. Yönetim hocayı istemese bile gelecek sezon tüm taraftarlar bir olup hoca için gerekli herşeyi yapacaktır.

Hep söyledigim gibi yine tekrarlıyorum, Fatih Hoca bu takımın başında ölene kadar kalmalı

Ayrıca ptesi maçtan sonra Albayrak açıklama yapmıştı. Birgün çalışarak geleceğiz tekrar bu koltuklara diye. Yani hocada bu yönetimle calısmak istemiyor olabilir. Tahminim gelcek dönemlerde Aysalı indirip Albayrak, Dürüst gibi adamların olduğu yönetimde tekrar Terimi görebiliriz.

Ankara'da Gençlerbirliği maçıydı..

Çocuk yaşta koşmuştuk Galatasaray'a kardeşimle

Bir saattir girmek için bekliyorduk stadın girişinde, sıra hala uzundu

Sonra Galatasaray atkısıyla iri ve kel bir abimiz geldi, sırtımıza elini koydu ve sıranın başına götürdü bizi ''Çocuklar üşümesin içeri alın''

Ben o Galatasaray'ı çok özlüyorum

Ben Alpaslan Abinin Galatasaray sevgisini çok özlüyorum

iyi düşünelim iyi olsun. diyeceiğimm..

fatih hoca ile arda transferini-bruma trasnferini konuş yatta, sonra hoca giderse razı gel..

bakın burda ayırt etmemiz gereken konu şu. isterse hoca gitmek istesin, gaaltasaray başkanı hedef koyuyorsa ve sezona fatih hoca var diye planlama yapıyorsa, buna asla izin vermeyeceksin bu kadar basit...

fatih hocanında gitmek istediği filan yok..

ayrıca size garip bir soru? fenerbahçe-beşiktaş taraftarları nasıl hazmetcek bunu???

Yahu kardesim, kibarca bir aciklama yapmak cok mu zor? Bu nasil bir baski, nasil bir korku arkadas?

Kim kardesim bunlar da herkes bunlardan tirsiyor ya? Yeter lan artik. Bir istekle Galatasaray batiyor mu yani? E ölelim biz o zaman?

"Teklifiniz beni cok onurlandirdi, ancak Galatasaray´da uzun süreli bir proje baslattik. Bu sürecte ayrilmam Galatasaray´a cok zarar verir. Türkiye´de cok degerli hocalar var, onlar bu görevin üstesinden gelecektir"

demek cok mu zor ya? Cok mu zor? Bu ne kaypakliktir arkadas? Iki tarafa da söylüyorum. Yönetime de hocaya da. Kimse kusura bakmasin

senaryo 1: Aysal Terim'e önümüzdeki seneler için sözleşme getirmedi. Bu durumda Terim sonraki seneleri de düşünerek milli takıma sıcak bakmaya başladı

senaryo 2: Terim Aysal'ın ben bilmem Terim'e sorun u, kendisiyle devam etmek istemediği şeklinde yorumladı ve yine milli takıma sıcak bakmasına sebep oldu.

senaryo 3: Aysal Terim'in milli takımı zaten kabül etmeyeceğini bildiği için gidin onunla konuşun dedi. Terim de süre istedi ancak nazikçe reddetmeye yakın

Her türlü karara saygili olmaktan baska bir caremiz yok. Fatih hoca olsun Ünal baskan olsun Galatasarayimizin alehine kararlar almazlar.

Sakin olup sonucu beklemek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt