GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 225

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,8K
Sayfa
225/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Tupcu gebersin yemin ederim kurban kesecem nedir lan, seytanin aklina gelmeyecek seyler yapar, bunun kendi ulkesi olsaydi Amerika bile bas edemezdi o derece yani....

dediklerinde haklı olabilirsin ama fatih terimde çalışmak zorunda değil hani 1 yıl daha çalışsın sonrada paşalar gibi çekip gitsin kendini tüpçü gibilerine meze etmesin eğer gerçek bir imparatorsa kendine yakışanı yapsın..

Burada kimse milli takıma gittiği için kızmıyor o kadar hain olduğumuz zannetmiyorum . Tek sıkıntı Tüpkafanın orada olması . Kimse sormuyor madem böyle bir düşünce vardı neden sezonun başlaması beklendi .Eğer temmuz gibi böyle teklif gelseydi ve kabul edilseydi bile bu kadar ağır tepki olmazdı . Yarı yolda bıraktığı için Fatih Hoca da Arda'ya az laf söylemedi bu yaptığının farkı nedir . Arda hiç değilse kariyeri için gitti der avuturum kendimi ( ki Arda transferine bile ne kadar karşı olduğumu bilen bilir ) ama bu resmen saf değiştirmektir. Başkan da mutlu olsun . Burak'ı da satsınlar rahat edelim.

Her türlü karara saygili olmaktan baska bir caremiz yok. Fatih hoca olsun Ünal baskan olsun Galatasarayimizin alehine kararlar almazlar.

Sakin olup sonucu beklemek lazim.

bu lafına katılmıyorum. sakin olacak bir durum yok..

ortada galatasarayın öncelikleri var, hedefi olmayan bir milli takıma sözleşmesi olan teknik adama teklif götürmenin mantığı -izahi galatasaraı aşağı çekmek tepki bu.

2-sakin olamama. sezon başlamış 3-4 hafta sonra şpl başlayacak. bu kadar emeği bir anda bırakıp, yeni bir hoca-sistem ve bu yabancı kontenjanı ile ülkeyi tanımayan birini getirmek saçmalıkdır..

Yaw arkadaslar bu kadar duygusal olmayın galatasaray da herkesin yeri dolar nabalım fatih hoca baştan reddediyorum diyebilirdi ama ben yine sölüyorum adamlar baskı yapıyor suat kılıç ın açıklamalarını okuyun görürsünüz bekara karı boşamak kolaydır o yüzden ne varmış ne baskısı demeyin

Burada kimse milli takıma gittiği için kızmıyor o kadar hain olduğumuz zannetmiyorum . Tek sıkıntı Tüpkafanın orada olması . Kimse sormuyor madem böyle bir düşünce vardı neden sezonun başlaması beklendi .Eğer temmuz gibi böyle teklif gelseydi ve kabul edilseydi bile bu kadar ağır tepki olmazdı . Yarı yolda bıraktığı için Fatih Hoca da Arda'ya az laf söylemedi bu yaptığının farkı nedir . Arda hiç değilse kariyeri için gitti der avuturum kendimi ( ki Arda transferine bile ne kadar karşı olduğumu bilen bilir ) ama bu resmen saf değiştirmektir. Başkan da mutlu olsun . Burak'ı da satsınlar rahat edelim.

Hani fatih terim takım çalıştırmıyorum dese kimse bişey diyebilecekmi buna kesinlikle hayır.. milli takıma en çok katkı veren takım GS onu geçtim zaten..şampiyonlar ligi milli maç değil mi..hadi onuda geçtim sen galatasarayı nasıl bırakıp tüpçünün emrine girersin..adamın zoruna gitmiyorsa problem yok ama her zaman bu takımı kim çalıştırırsa çalıştırsın aslolan sahada şerefle oynayacak formalardır sen ben gideriz geliriz ama GALATASARAY baki kalır..

Milli davaymis. Sanki 7 düvele savas actik anasini satayim.

Futbolun icine ederken milli dava degildi ama?

Resmen Galatasaray´in agzina etmek istiyorlar. Baskan ve hoca hala ayak oyunlari yapiyor. Yazik lan valla.

bu lafına katılmıyorum. sakin olacak bir durum yok..

ortada galatasarayın öncelikleri var, hedefi olmayan bir milli takıma sözleşmesi olan teknik adama teklif götürmenin mantığı -izahi galatasaraı aşağı çekmek tepki bu.

2-sakin olamama. sezon başlamış 3-4 hafta sonra şpl başlayacak. bu kadar emeği bir anda bırakıp, yeni bir hoca-sistem ve bu yabancı kontenjanı ile ülkeyi tanımayan birini getirmek saçmalıkdır..

Tamamen haklisin, fakat sakin olmaklan kastim Fatih Terim'e ya da Ünal Aysal'a saydirmayalim. Detaylari, kimin ne dedigini, ya da "yukaridan" ne türlü baski geldigini bilmeden kulübümüzden kimseyi suclamayalim.

Bu atama usulü devam ettiği sürece Abdullah Avcı da 2 hafta içinde Kasımpaşa'nın yeni hocası olur.

Yani siyaset artık Türk futbolunun içinde.Bu duruma tepkisiz kalma Galatasaraylı,büyük taraftar oluşumu,tam bağımsız(!) ultrAslan sen de öyle.

Terim ve Aysal acilen açıklama yapıp bitirmeliler bu gereksiz krizi!!! Terim bu takımda 10 sene hizmet edecek inşallah! 3-5 tane içten ve dıştan eyyamcının oyunlarına kurban edilemez.

Aysal haddini bilmeli. Bu takımda önce Terim, sonra yönetim. Yönetim gider, Terim kalır. Burayı sahibi olduğu şirketlerden biri zannediyorsa yanılıyor. Ruhu olmadan Galatasaray'ın hiçbir değeri yoktur. Terim'i göndermek de Galatasaraylılık ruhuna kurşun sıkmaktır.

Kimse kusura bakmasın Galatasaray milli takımdan daha büyüktür. Daha başarılıdır. Dünyada milli takımımızdan daha çok tanınır ve saygı duyulur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt