GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 227

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,8K
Sayfa
227/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükrü Ergün mıllı davada hayır dersek vatan haını ılan edlırız dedı ya bende Fatih Terim'e bu ıznı verenler Galatasaray haınıdır dıyorum!

Kaypaksin yönetim, baskan sen de öylesin.

Hükümet sonradan bize gecirmesin diye topu hocaya atiyorsunuz. Tek basina birakiyorsunuz. Ayiptir.

Korkaksiniz. Rezilsiniz. Camia icin utanc kaynagisiniz su anda.

Lazio da teklifi Burak'a yaptı, Chelsea'da teklifi Sneijder'e yaptı sana ne ki bize ne ki başgannnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!

Türkiyedir G A L A T A S A R A Y !

Ugraştıgımız, bize ayakbagı olan herşey saha dışı ya. Bıktım. Sakatlık bile olmuyor. Ama maşallah derdimizin sonu yok.

6-0-4 bize karşı yapıldı. İşe yarayacak gibi durmuyor ve saha dışı.

Şimdi Fatih Terim'in kafası çeliniyor. Lan biraz adam olun ya. Sahada bilegimizi bükmeye çalışın. Nedir bu bizans oyunları.

Oldu olacak Burak´i da satin, Selcuk´u da satin, Drogba ve Sneijder´i pahali geldi diye gönderin de, hükümete yag cekin.

Belki bi enerji isi alirsin Baskan he? Korkaklar.

Baskaninda arayipda bulamadigi firsatmis bu resmen.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Başkan'ın tarzı bu, sorumluluğu almak istemeyecektir. Ama esas niyetini bilmek zor. TFFnin baskısından "Ben kararı Terim'e bıraktım" diyerek kurtulmak mı istiyor, yoksa Terim'den kurtulmak için bunu bir fırsat olarak mı görüyor?

Mühim olan kapalı kapılar ardında Terim ile ne konuştuğu. Onu da ancak Terim bilir. Hocamız fazla duygusal, çabuk kurulan, egosu yüksek, sinirli, biraz da takıntılı. Ancak hatasıyla sevabıyla bizim yaşayan efsanemiz.

Üçbeş kıçı kırık yönetici, Terim'in tırnağı olamaz. O yüzden lütfen, eğer Terim ile çalışamıyorlarsa kendileri bıraksınlar. Başkan da dahil!

orta daki senaryo belli..

yönetim iplemiyor gitsede yeri dolar havasında (zor dolar) , hoca giderse.

1-yönetim

2-fatih hoca suçludur.

fatih hoca gitmez ise bişey kaybetmez. yönetimde destek olmaz ise; yönetim yine kurumsal değil babasının çiftliği gibi yöneletiyor..

başkan seni gaaltasarayı daha iyi yerlere gelsin diye seçtiler, milli takıma-kıçı tutuşan tff hocayı peşkeş çek diye değil..

orta daki senaryo belli..

yönetim iplemiyor gitsede yeri dolar havasında (zor dolar) , hoca giderse.

1-yönetim

2-fatih hoca suçludur.

fatih hoca gitmez ise bişey kaybetmez. yönetimde destek olmaz ise; yönetim yine kurumsal değil babasının çiftliği gibi yöneletiyor..

başkan seni gaaltasarayı daha iyi yerlere gelsin diye seçtiler, milli takıma-kıçı tutuşan tff hocayı peşkeş çek diye değil..

Görecegim o Baskani ben Terim giderse. Afferdersiniz ama nah sampiyon olur.

Fatih Terim agirligiyla, tecrübesiyle, bazi oyunlarin karsisinda durabiliyordu. Yumrugu masaya vurabiliyordu.

Oyunculari üzgünken toparlayabiliyor, Galatasaray´a zarar vermelerini engelleyebiliyordu.

Kim basaracakmis bunlari? Bi yabanci mi? Burasi Türkiye ya. Baskan fazla güvenmesin kendine. Terim´e de dua etsin.

eğer 2 takımı aynı anda çalıştırma dahil herhangi bi teklifi kabul ederse, fatih terim benim için satıcı biri olacaktır ve bi daha görmek istemem kulüpten içeri.

bu olayların buraya gelmesi bile saçma, daha en baştan hayır demesi yeterdi. boşu boşuna basın açıklaması yapıp topu başkalarına atmasına gerek yok.

Yine tek suçlu yönetim olmuş.Şu an Fatih Terim'in yaptığını başka bir X hoca yapsa ne küfürler yemişti.Tepki daha doğrusu eleştiri çok normal bu açıdan bakıldığında.

Yönetimin de hataları olmuştur ama Fatih Terim'in şimdiye kadar bu teklifi 10 kere reddetmesi lazımdı.Hala gövde gösterisi peşinde.Hocam neyin derdi bu 4 tane formalite maçı kalmış zaten.Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt