GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 229

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,8K
Sayfa
229/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz daima burda kalıcıyız. Elbet bir gün Fatih Terimide Ünal Aysalıda gidecek bir gün bi şekilde uğurlayacağız hepsini ama o gün bugün değil yarın değil,sonraki gün değil. Uzun yıllar geçmesi lazım..

galatasaray beni bırakmadıkça, ben galatasarayı bırakmam diyor...

hocamı gitmek istiyor??? klub sözcüsünün ettiği laflara bak sonra yorum yapalım bence... karar fatih hocanınasa klup sözcüsünün susması gerekmezmi??

öyle diyen adam tüpçü ile görüşme bile yapmazdı. bi yandan taraftara şirin gözükecek, bi yandan gidecek tüpçü ile pazarlık yapacak. yok artık.

Ulan bu kadar bedduaya İsrail bile dayanamazdı.Domuz suratlı Demiören'de hala tık yok.Allah senin bin türlü belanı versin piyon herif.Köpek herif.Aşağılık herif.

milli takimi izlemiyordum ne guzel iyice sogmustum, simdi onlarin basarizligi bize vurdu, nasil oluyor bunlar, her kotulugun sonunda ucu bize oyle yada boyle degiyor azicik, hayret...

fatih hocanın çıkıp tüm konsantrasyonmu galatasaraya verdim, o yüzden kusura bakmayın dememesi ve sürecin buraya gelmesi büyük hayal kırıklığı yaşattı bende.

kuşkusuz .

Ben böyle Bi milli takımı tanımıyorum ki ırkçısı var faşisti küfürbazı ahlaksızı şikecisi var .

böyle bi millli takım için Bu moda girmemeliydi hoca -> HANGİ MODA: Çanakkale savaşında komuta eksik Hocayı cagırıyorlar .

galatasaray beni bırakmadıkça, ben galatasarayı bırakmam diyor...

hocamı gitmek istiyor??? klub sözcüsünün ettiği laflara bak sonra yorum yapalım bence... karar fatih hocanınasa klup sözcüsünün susması gerekmezmi??

Bunu diyen adam hala niye Yıldırım Demirören'le görüşüp , iletilen teklifi kulübe iletiyor..

Gitmek istemeyen adam her şartta hayır der...Ünal Aysal'da hoca gitmek isterse birşey yapamayız diyor...

Tarafsız düşünüp öyle yorum yapalım , hocayı dokunulmaz yapmayın.

milli takimi izlemiyordum ne guzel iyice sogmustum, simdi onlarin basarizligi bize vurdu, nasil oluyor bunlar, her kotulugun sonunda ucu bize oyle yada boyle degiyor azicik, hayret...

usta cevap belli adamlar uğraşıyor bizle tamam ama bizim kulup 13-14 yıldır ( 4 yaşımdan beri :D )

Rahat batan bi kulup başarının olduğu yerde kovulma . istifa etme olmustur

Ayrıca yönetime suç atmadan önce sadece şunu düşünün.

Eğer yönetim izin vermiyorum deseydi bu kulüp kararı olurdu ve istemediğimiz siyasi baskılar tepemize çökerdi.Şimdi hocaya bırakıldı karar.Yani kulüp değil bireysel olarak hoca kararını vermiş olacak.Bu durumda da hiç bir sıkıntı olmaz.Şartlarda anlaşamadım der,çeker gider hoca.

Yapması gereken de bu.Yok eğer kabul ederse çok şey kaybeder Galatasaray taraftarının gözünde.Hadi ilk gidişinde hak verdik ama bunu kabullenemem.2 takım aynı anda çalıştırmak büyük bir zırva ve Galatasaray'ı düşünüyorsa kabul etmez.

fatih hoca, sezona başlayacak ve gitmek isteyecek güleri buna sadece... ardann durumu farklı bu durum farklı. haa giderlerse ikisinide kzıgın olurum yüz üstü bırakmakdtır, yönetimde istemese satmazdı bu akdar basit..

Teklifi okumadın bence..

1 sene çalıstırmaya devam et sonra bırak deniyor...Biraz araştırma.

usta cevap belli adamlar uğraşıyor bizle tamam ama bizim kulup 13-14 yıldır ( 4 yaşımdan beri :D )

Rahat batan bi kulup başarının olduğu yerde kovulma . istifa etme olmustur

tuhaf degilmi, sonra istikrar uzun vadede basari diyorlar, boyle mi olacak basari, biz CL de final bile oynasak Turkiye den Tupcu veya baskasi cikar gene bizi karistirir, asil o yuzden biz hic bir zaman elit takim olamayacagiz zaten

huzur yokki bidefa

LANET OLSUN

bu şerefsizlerin rahat durmayacağını biliyorduk.. 4.yıldız olayı çok ürküttü , yıllar önce izlediğimiz filmi tekrardan izliyoruz

Galatasaray Tr'nin Bayern Münih'i olma yönünde hızla ilerliyordu .. birileri (başta sultan recep ve onun it sürüleri; demiroren,aziz gibi) buna dur demek istedi

ama bana koyan Fatih Terim'in tavrıdır , baştan çok şiddetli bir şekilde reddetmesi lazımdı.. Hani mücadele edecektin bu pisliklerle hoca?? 12 maç ceza alan benmiydim

Galatasaray yönetiminin de bu olayları sadece izlemesi inanılır gibi değil.. Ben şundan eminim %100 siyasi baskı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt