Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
Biz daima burda kalıcıyız. Elbet bir gün Fatih Terimide Ünal Aysalıda gidecek bir gün bi şekilde uğurlayacağız hepsini ama o gün bugün değil yarın değil,sonraki gün değil. Uzun yıllar geçmesi lazım..
galatasaray beni bırakmadıkça, ben galatasarayı bırakmam diyor...
hocamı gitmek istiyor??? klub sözcüsünün ettiği laflara bak sonra yorum yapalım bence... karar fatih hocanınasa klup sözcüsünün susması gerekmezmi??
Hadi ya Arda Atletico'ya giderken kaç kere hayır dedik ne değişti?
fatih hocanın çıkıp tüm konsantrasyonmu galatasaraya verdim, o yüzden kusura bakmayın dememesi ve sürecin buraya gelmesi büyük hayal kırıklığı yaşattı bende.
galatasaray beni bırakmadıkça, ben galatasarayı bırakmam diyor...
hocamı gitmek istiyor??? klub sözcüsünün ettiği laflara bak sonra yorum yapalım bence... karar fatih hocanınasa klup sözcüsünün susması gerekmezmi??
milli takimi izlemiyordum ne guzel iyice sogmustum, simdi onlarin basarizligi bize vurdu, nasil oluyor bunlar, her kotulugun sonunda ucu bize oyle yada boyle degiyor azicik, hayret...
Hadi ya Arda Atletico'ya giderken kaç kere hayır dedik ne değişti?
fatih hoca, sezona başlayacak ve gitmek isteyecek güleri buna sadece... ardann durumu farklı bu durum farklı. haa giderlerse ikisinide kzıgın olurum yüz üstü bırakmakdtır, yönetimde istemese satmazdı bu akdar basit..
yok canim Ali Durust kotu adam ne de olsa transfer haberi vermiyorBu yönetimden bu yüzden korkuyordum işte şimdi ali dürüst falan olsa bu kadar kolay olurmuydu
hocanın tüpçünün ayağına gidip görüşmesi bile rezalet
usta cevap belli adamlar uğraşıyor bizle tamam ama bizim kulup 13-14 yıldır ( 4 yaşımdan beri)
Rahat batan bi kulup başarının olduğu yerde kovulma . istifa etme olmustur
Yaa kardeş adam daha dün gece site üzerinden Galatasaray beni bırakmadıkça ben Galatasaray'ı bırakmam dedi.Her şeyi Arda örneğini bağlamayın Allah'ınızı severseniz.