GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 231

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,7K
Sayfa
231/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde 4 tane mahalle maçı kalmış. Fatih Terim'lik bir durumda yok. Sıçtılar sıvadılar. Hiçbir önemi olmayan maçlar kala tam lig başladıgı döneme denk gelen süreçte Fatih Terim isteniyor.

Fatih Terim'de bu halde ki milli takımı niye almak istesin aklım almıyor. Geçen gittiginde 2. olan takımı 2. olarak bitirip şampiyonaya taşıdı. Şimdi anca Andorra, Estonya'yı yenen rezalet takımı neden alıp kendini sinir hastası etsin anlamıyorum.

bakin arkadaslar altyapida 15-16 yasinda bir cocuktan bahsetmiyoruz ki akli celinsin

seni diyelim ki yonetim istemiyor , o zaman en fazla yapacagin is Galatasaray'dan istifa etmektir , ama Demirorenle sen nasil olur da gorusursun iste bu mide bulandirici olandir.

Yani tüm suç fatih terimin. Ben hiç kimseyle görüşmem dedikten sonra Yönetimin hocayı taça atmasında hiç suç yok öyle mi?

Hoca gitmese bile bu saate kadar koymadığı tepki ile görüştüğü isimlerle çoktan eksileri yedi zaten artık kalsada olur kalmasada olur açıkcası ben hocalığından çok duruşunu severdim onunda suni olduğunu gördük.

Siyaseti hafife almayın öyle karşımıza alabileceğimiz birşey değil .O yüzden daha ilk başta reddederek hadi işinize diyerek atar yapamazdık . Gidip görüşmesine birşey diyemem ama hiçbir siyasi güç Fatih Hoca'nın Galatasaray'ın zararına olacağı apaçık bir adım atmasını , böyle bir oluşumda bulunmasını haklı gösteremez. Son ana kadar bekleyelim yine de sakin olmakta yarar var.

Bu güzel insanlari üzmeyin ya.

[attachment=3073:Florya.jpg]

Ekli dosyalar

• Florya.webp
    Florya.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 183
Fatih Terim giderse ölürüz biteriz kafalarınızı burdan alın lütfen Galatasaray kimseye muhtaç olmamıştır olmayacaktır isimler önemli değil, Ahmet gider Mehmet gelir biz yolumuza devam ederiz öyle ya da böyle.

Alperin fenere transfer süreci nasıl bir ortamda ve dış etkilerle gerçekleşti ve sonuçlandıysa, Fatih Terim için gelişen süreçte aynı o ortamda gelişiyor gibi. Umarım imparator, adına yakışan duruşu gösterir ve savaşmaya devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt